Torstaina Dingo jatkoi noutokapulan pitoa, ei vielä ota kapulaa itse, mutta istuu ja pitää tosi kivasti. Tästä se etenee. Myös hiukan perusasentoa ja eteentuloa. Hienosti löytyy sivulla kontakti, edessä ollaan ihan alussa.

Perjantaina Dingo kävi fysioterapeutilla. Se viipotti ympäriinsä ja testasi itse kaikki harjoitteet, kun vielä kertasimme esitietoja. Lopputulos: lihaksisto oli kyllä hyvä, vain aavistus kireyttä siinä selässä, mutta toinen takajalka toimii heikommin. Pitää alkaa ahkeroida tasapainoharjoitteiden kanssa.

Illalla Flora lähti Vekan agitreeneihin. Juuri niin briljantti idea kuin ajattelinkin. Flora hermostui, huuteli ja juoksi esteiden ohi. Heti alkuun väännettiin keppejä ja hermostuttiin, kun ei tullut palkkaa. Olisi pitänyt älytä tehdä järkevissä pätkissä ja olla ahnehtimatta – hyvän pätkän jälkeen tulee kuitenkin virhe, ei palkkaa, uudestaan, koiraa ja ohjaajaa harmittaa. Alussa oli siis hyppy, vino hyppy, okseri ja uukkari umpikulmaan kepeille. Vino hyppy toimi yllättäen heti eikä okserillakaan tullut ongelmia. Ei muuten tippunut yhtään rimaa koko treenissä. Mutta en osannut vekata, hyppy meni pitkäksi, eikä Flora osannut hakea keppejä. Sain sen kyllä vietyä aloitukseen. Suoraan lähettämällä lähdin väärää puolta ja persjätössä keppien jälkeen Flora lintsasi, mitä en huomannut. Oikealta puolelta onnistui keppien jälkeen hyppy, pakkovalssi ja putkeen.

Putkeen heitosta piti panna tossua toisen eteen ja kipittää pitkävälisen hyppy-rengas-suoran päähän takaakiertoon. Yllättäen tähän ehti! Ensin Flora kiersi koko takaakiertohypyn, sitten ratakiskoa vääntämällä hyppäsi. Vedin tosi riskillä persjätön Floran tullessa renkaalle, ja se hyppäsi renkaan, hyvä! Takaakierrosta hyppy ja puomille, tässä ei ongelmaa, koska olin vienyt namialustan alastulolle.

Puomilta kiepautettiin muurin kautta putkeen. En osannut ohjata muurilta käännöstä ajoissa, vaan Flora hyppeli pitkäksi. Putkesta takaakierto, hyppy ja putkeen. Ensimmäisellä yrityksellä Flora kääntyi mutkaputken puolivälissä ja tuli sisäänmenopäästä ulos, sehän ei näistä mustista putkista tykkää. Putkesta hyppy ja A, hyvin namialustalle, siitä vain hyppy ja putki. En turhaan edes tutustunut loppukoukeroihin esteeltä 21 eteenpäin...