Demarilla taas. Dingolla oli Ikea-rotta mukana, ja se oli hieno, mutta ei nyt ihan päihittänyt palloa kuitenkaan. Ensin putkia, suoraa ja mutkaa. Harjoiteltiin hiukan istumassa odottamista. Sitten mentiin yhtä hyppyä suoraan, sitten kahden hypyn väliin valsseja ja persjättöjä – nämä kaikki oikein! Tässä vielä namipalkka. Olipas pätevä pikkukoira!

Florakin oli pätevä! Ensin lämppäpätkänä hyppyjen kautta putkeen ja hypyn kautta pimeään putkikulmaan. Hienosti! Ei mitään ongelmia rimojenkaan kanssa, noin 50 sentissä. Sitten kepeille. Otettiin kuusi kertaa putki-putki-kepit, lähetys jyrkkään avokulmaan. Ei mitään ongelmaa! Ei hakemisessa, ei loppuun tekemisessä, ei missään! Joskus ei vaan millään pysty, mutta tänään ei ollut se päivä, vaikka aika riskillä vedin tuon tulokulman heti putkivauhdilla ilman mitään apuja. Videolla viimeinen toisto.

http://youtu.be/mrSiD6zdZac

Sitten kontakteja A:lla, vauhtia hypyn ja putken kautta. Flora pysähtyi tosi nätisti ja jopa meni alas, vaikka jäin hiukan taakse. Kävin antamassa juustopalan, sitten menin vähän matkaan päähän kutsumaan, mutta tässä Flora lipsahteli koko ajan pois. Käskin sen aina takaisin eikä tästkään saatu mitään skandaalia aikaan :) Olipas hyvä treeni!

Veka ei ensin tajunnut putkesta kepeille lähetystä (sama kuin Floralle siis), teki kyllä hyvin sitten kun älysi kepit. Sitten pari kertaa suora, jossa oli okseri renkaan jälkeen. Eipä tippunut rimoja, vaikka nostin panoksia ja härväsin ennakoivaa valssia seuraavalle hypylle Vekan ponnistaessa okserille, hyvä! Sitten puomille. Pallo etupalkaksi ja koira hihnaan. Pari kertaa sain stopata hihnalla, sitten Vekalle valkeni että ensin pysähdys, sitten vapautuksella pallo. Eiköhän se tästä aukene! Vielä muutamat keppien haut avo- ja umpikulmaan lähettämällä, kaikki oikein! Loppuun muutaman kerran putkijarru ja kurvi okserille: ensin Veka räjäytti okserin, mutta sitten osasi koota hyppyyn. Olipas sekin tänään taitava!

(*Takavuosina TamSKin kursseille ilmoittauduttiin tiettynä päivänä tiettyyn aikaan kennelpiirillä. Kursseille oli ikäraja, jota nuoremmat koirat menivät pentukurssille. Jonotin tuohtuneen keski-ikäisen naisen takana, jonka koira oli pentukurssi-ikäinen, mutta sen olisi pitänyt päästä tokokurssille, koska MEIDÄN BICHONIMME OSAA JO KAIKEN! En tiedä, miten juttu päättyi, mutta lentävä lausehan tuosta tietysti jäi.)