Dingo on tehnyt pieniä perusasentoharjoituksia. Istu, siirryn koiran viereen, käsky, kontakti, naks ja palkkakäsi siirtyy koiran pään takaa kuonolle. Kivasti ottaa kontaktia, vähän vilkuilee palkkoja. Tiistaina lisäksi maahanmenoja: käskyllä Dingo meni heti maahan! Oho, tämä on näköjään hautunut kypsemmäksi kun ei ole vähään aikaan tehty. Palkkailin etujalkojen väliin. Sitten tasapainotyynyllä naksuja etutassuista tyynyllä ja yhdestä takatassusta, tässä on kyllä duunia vielä. Flora teki oravaistuntaa ja Veka perusasentoja. Vekan ahteri ei kyllä yhtään siirry mukana oikealle, tehtiin siis vastapäivään pyörimistä.

Keskiviikkona agihallille poikien kanssa. Flora hermolomailee edelleen. Dingolle ensin putkia pallopalkalla, joka kerta parempia nämä. Jokusen kerran vain ei laakista osunut putkeen :) Yhtä 15 sentin hyppyä pallopalkalla, tosi hyvin. Sitten hyppytekniikkaan, perussarjaa taas 15 sentin hypyillä. En usko, että Dingo hyppäisi 10 sentin hyppyjä sen enempää kuin samankorkuisia ponnareitakaan. Muutama hyvä toisto ja muutama ei niin hyvä; lähdön piti mennä nappiin, jotta koko sarja onnistui. Dingolla on kuitenkin fokus täysin targetissa (oijoi tätä koiraslangia), ja se tekee parhaansa. Hyvä Dingo! Loput namit takaakierroista, tosi hyvin, yksi hyppy vielä vauhdilla ja pois (ahnetta pikkupossua alkoi vähän liikaa kiinnostaa matto, jolla on nameja valtoimenaan, ja se on allergian takia äärimmäisen huono juttu).

Vekan kanssa aloitettiin ottamalla pallo vasta palkkasanalla. Mitä enemmän agia on tehty, sitä kuumempana Veka siitä käy ja sitä herkemmin se tulee näpeille – viime aikoina esiin noussut ongelma. Rääkäisin vääristä ja oikeista sai pallon. Nopeastihan se meni jakeluun. Sitten puomille. Kokeiltiin alakontaktille hiipimisen torjumista etupalkalla eli Vekan pysähdyttyä 2/2 annoin palkkasanan ja Veka sai lähteä pallolle, joka oli noin metrin päässä edessä. Ideana tietysti, että voisin jäädä taakse tai irrota sivulle tai mitä vaan, mutta koiran pitäisi silti pysähtyä eikä vaan juosta haukkaamaan palloa kontaktilla. Aika hyvin, tätä lisää!

Sitten kepkepkep, putkesta loiva uukkari umpikulmaan. Parin yrityksen jälkeen löytyi aloitus, ensin vähän vein, mutta sitten pystyin lähettämään. Mutta ei Veka pystynyt pujottelemaan loppuun, kun vähänkään lähdin vierestä pois. Phuaah. Panin sitten tähän samanlaisen etupalkan kuin puomille – nyt sain juosta putken taakse, kääntyä ja liikkua vastakkaiseen suuntaan, Veka näki vain pallon. Pari kertaa vielä toisinpäin, tiukempi uukkari avokulmaan, tämä jo paremmin. Loppuun vielä parit perussarjat vauhdilla putkesta, ei heti onnistunut, sitten pelitti.