Sunnuntai meinasi mennä vallan lorvailuksi, mutta etsittiin nyt sentään parit esineet. Vekan ja Floran kanssa ei oikeastaan sen kummempaa ajatusta kuin muistutella, mitä se esineiden etsiminen on. Tallasin molemmille suoran piston muutamaan kymmeneen metriin ja sijoitin päähän lapasen. Kamerankin muistin tällä kertaa mukaan.

Veka lähti hyvin ja löysi esineen. Luovutuksessa se hämmentyi kamerasta ja tiputti esineen. Etsintä siis hyvä, luovutuksissa on treenaamista vielä.

http://youtu.be/lZWMHip1VOs

Flora lähti hyvin, muttei uponnut heti tarpeeksi syvälle, vaan lähti jäljestämään poistumisjälkeäni takaisin. Lähetin sen lennosta uudelleen, nyt esine löytyi ja pysyi jopa suussa luovutukseen asti.

http://youtu.be/Q73tWFMnFJs

Dingohan on kerran aiemmin treenannut esine-etsintää. Nyt otettiin pallo, vietiin se yhdessä kolme kertaa johonkin kymmeneen metriin (viime kerrasta viisastuneena aina eri kohtaan), sitten vein pannasta Dingon takaisin polulle ja lähetin sieltä. Dingolla oli tosi hyvin fokus pallossa, se pinkaisi heti suoraan hakemaan pallon ja ainakin viimeisellä toistolla oli menossa hiukan ohi, mutta kurvasi pallolle eli nokka oli käytössä. Sitten se juoksi palloineen suoraan syliini viuhtomaan onnellisena. Hienosti!