Kotihipsuttelut. Maanantaina, tiistaina ja tänään tehtiin kontakteja laatikolla. Veka teki hyvin, se älysi tosi nopeasti mennä rintamasuunnan mukaan edelle ja etutassut maahan. Namipalkka siihen, kutsu pois ja namipalkka. Hyviä toistoja!

Floralle samaa, Florahan tekee kyllä hyvin, mutta edelle menemistä Flora ei hoksannut ja vähän hermostui tästä. Tehtiin sitten vaan vierekkäin vielä. Kokeilin panna namin etupalkaksi, mutta Flora loikkasi naminkiilto silmissään koko laatikon yli.

Dingon houkuttelin laatikolle. Jo ensimmäisellä kerralla sain sen nopeasti takatassut laatikolle ja etutassut maahan. Palkkailin siihen KIIPEE-sanalla ja kutsu pois. Toisella kerralla samaa, Dingo tuli helpommin 2/2. Tänään se ei enää yhtään kierrellyt laatikkoa, vaan tuli heti oikein. Hyvä hyvä! Sitten otettiin muutama setti maahanmenoja. Dingo meni käskyllä maahan! Tämä on hautunut pienen tauon aikana päässä. Palkkailin etujalkojen väliin ja sitten vapautus. Loppuun vielä vähän kontaktia perusasennossa, nyt ilman naksua. Koira istumaan peilin eteen, sijoittuminen oikeaan paikkaan, käsky, kontakti, kehu, namipalkka vasemmasta kädestä takaa eteen. Asennossa muutama sekunti ja hyvin pysyi kontakti. Dingo oli suloinen ja osasi kaiken :)