Viikonloppu meni vallan muuhun säätämiseen kuin koiraharrastukseen. Muun muassa lintuharrastuksen aika tuli päätökseen undulaattien matkatessa uuteen kotiin. Maanantaina ja tiistaina kotitreenailtiin Dingon kanssa maahanmenoja. Kun kaikelle on oma koiraslangisana, tämä voisi varmaan olla maahis? Nahkeaa oli, Dingo ei osaa vielä ja tarjoaa vain jo osaamiaan juttuja. Hermorakenne petti ja houkuttelin, sittenhän se kyttäsi vain namikättä aivot ja korvat pois päältä, huonompi homma. Lisää vaan reeniä...

Keskiviikkona poikien kanssa Tallille. Dingo juoksenteli pallopalkalla loivaan mutkaputkeen, hyvin! Taisi vain kerran ohittaa, muuten meni ihan putkeen. Sitten hyppytekniikkaa. Videolla näkyykin ongelma eli Dingo pyrki ravaamaan ponnarien yli, ovathan ne aika pikkiriikkiset nahkanartun kokoiselle koipeliinille. Kokeillaan seuraavaksi minirimoilla. Muuten harjoitus meni hyvin, Dingolla oli fokus aivan oikein targetissa ja suoritus meni sinänsä oikein, toistoja tuli viisi tai kuusi. Lopuksi juoksenneltiin jyrkempää mutkaputkea, tämäkin tosi hyvin!

http://youtu.be/38oFGrop9oo

Veka ryykäsi halliin intopinkeänä. Ohjelmassa vähän tekniikkaa ja vähän kontakteja. Pari hyppyä, putkeen, kiepautus vastakäännöksellä hypyltä putkeen, hienosti! Sitten putkesta takaakierto pakkovalssijaakotuksella kepeille, erinomaisesti! Sitten sama peilikuvana ja A:lle, loistavasti! Veka oli tulossa suoraan hypylle, mutta korjasi hyvin ja tuli pakkovalssiin. A:n kontakti hyvä!

Putkien ja hyppyjen kautta myös puomi ja keinu. Kontaktit paljon hiipivämmät. Ongelmahan oli se, että kun hidastan ja käännyn katsomaan, onko koira kontaktilla, se reagoi pysähtymällä siihen, missä sattuu olemaan. 2/2 sinänsä on selvä ja Veka tulee alas asti, mutta viipeellä, koska ei pysty olemaan reagoimatta ohjaajan liikkeeseen. Hmf! Kokeiltiin jättää pallo alastulolle keinulla ja voi pojat, että oli parempi! Ei hiiviskelty. Kuurina nyt näitä kenties.