Maanantaina yritin naksuttaa Dingolle jättäviä, siis käskyillä järkässä istu-maahan-seiso. Dingolla ei ollut hajuakaan, mistä on kysymys... ihan unohtunut. Tiistaina kotitreenipäivä. Vekalle perusasentoja nami oikeassa kädessä ja palkka oikeaan paikkaan, ei siis mitään apuja. Veka teki nyt loistavat perusasennot! Ei tarvinnut yhtään korjailla. Flora teki sylkkäreitä ja poispäinkäännöksiä namin perässä, nyt ei ollut mitään ongelmaa näissä. Dingolle pelkkää istumista, nyt ilman naksua, koska sitähän ei oikeastaan käskysanan mukaan ottamisen jälkeen tarvita: istumisesta kehu ja namin heitto sivuun, mahdollisimman vauhdikasta.

Keskiviikkona Demarille. Dingo eka. Dingo oli niin ihana! Tähän sydänhymiöitä. Se varasti treenikassista pallon ja lähti juhlimaan sen kanssa. Juostiin alkuun pallon perässä suoraa putkea. Sitten nami ohjauskäteen ja sen perässä kipittämistä, tosi hyvin. Hyppy 25 senttiin ja ohjauksella yli, hienosti. Sitten niitä sylkkäreitä ja poispäinkäännöksiä! Dingo tuli namikäden perässä niin suloisesti ihan ohjaukseen joka kerta :) Loppuun vielä pallottelua.

1379328_583355028379082_1085983230_n-nor 

Floran kanssa... ehkä paskimmat agitreenimme ikinä. Yritettiin ihan helppoa hyppyserpentiiniä, mutta Flora juoksenteli hyppyjen ohi ja ali, siis jopa rimat 55 sentissä. Vääntöä. Sitten ihan helppoa pätkää putkesta muurin kautta loivassa kaarteessa hypyn yli kepeille. Vääntöä, vääntöä. Flora rynni ohjauksista läpi ja jatkuvasti selkäni taakse eikä pystynyt hakemaan keppejä, vaan juoksenteli toiseen, kolmanteen, puoliväliin, väärältä puoleltakin sisään... sillähän ovat keppien haut olleet tosi hyviä eikä tässä olisi pitänyt olla mitään vaikeaa, mutta kun pää on jumissa niin pää on jumissa. Floralla on seuraavaksi ohjelmassa hieronta, treenitauko ja hallilla treenin sijasta jotain terapiaa, niin on alamäkeä menty viime viikot.

Onneksi oli vielä Veka, joka tuli pelastamaan iltani. Veka oli ihan liekeissä halliin pääsystä ja osasi melkein kaiken. Puomi-putkierottelu – oikein. Puomin kontakti – oikein. Keppien haku putkesta hypylle ja lyhyt suora avokulma kepeille sekä sama hypyn takaakierrolla – oikein. No, poispäinkäännös putkesta hypyn kautta takaisin putkeen kuten sunnuntain koulutuksessa ei mennyt ihan oikein. Veka hyppäsi, mutta kääntyi väärään suuntaan selkäni taakse. Jokunen toisto ja onnistui. Lisää näitä siis!