Torstaina koirilla kävi hieroja. Vekasta ei löytynyt oikein mitään, kuten arvelinkin, vain pientä jumia lapojen välistä ja sekin aukesi hyvin. Hyppyjen alastulot rasittavat tätä kohtaa. Kannattaisi tehdä pään venyttelyjä alas ja sivuille. Florasta ei löytynyt yksittäisiä jumeja, vaan kireyttä alaselästä pitkälle lanneselkään. Tämän osan käsittelyä Flora vastusteli. Taas sitä epämääräistä alaselkä-takaosajuttua, joka ei ole lihastasolla vaan syvemmällä. Yritämme saada ajan osteopaatille. Dingokin opetteli hierottavana olemista, lähinnä innoissaan viuhtoen ja selällään kierien, koska hieroja oli sen mielestä aivan ihana. Vähän aika se kyllä makasi myös nätisti kyljellään.

Perjantai-illalla Vekan agitreenit. Tehtiin ihanaa rataa, Veka oli taas niin hyvä! Tehtiin medirimoilla eilisen hieronnan takia. Alussa rengas, hyppy ja kiepautus hypyltä hypyn kautta putkeen. Otin lähdön kutsuna merkaten ponnistuspaikan, tosin ensimmäisellä yrityksellä merkkaus meni vähän överiksi ja Veka lurahti takaakiertoon. No, olipa aika hyvä takaakiertoonmerkkaus! Sitten onnistui. Putkesta hyppy ja suora umpikulma kepeille. Ensin Veka rysäytti riman lisäksi siivekkeen nurin kiirehtiessään perääni. Ei myöskään heti löytänyt keppien aloitusta. Piti oikeasti jopa ohjata nämä...

Kepeiltä putkeen, puomille ja takaakiertoon, johon sopi hyvin pakkovalssi; vapautus piti ajoittaa niin, että oli itse vielä liikkeessä hypyn takana. Tästä persjätöllä putkeen, hyppy suoraan, toinen takaisinpäin ja putkeen. Kökköilin ensin itse tämän jotenkin, sitten kouluttajan ohjeilla twistillä onnistui kivasti!

Putkesta tiukka kurvi kepeille, siitä radan mielenkiintoisimpaan kuvioon eli suora kulma hypyn takaakiertoon, toinen rinnakkainen hyppy samaan suuntaan, uukkari takaakiertohypylle ja putkeen. Suunnittelin tähän pakkovalssia, mutta en sitten uskaltanutkaan kepeillä irrota sivulle hypyn taakse. Tehtiin kouluttajan ohjeilla japanilaisella eli takaakiertoon lähetys, päällejuoksu, koira vasemmassa kädessä ja siivekkeen ohi pääsyn jälkeen persjätöllä toiselle hypylle. Tässä sai olla ihan huolella ajoissa. Kolmannen hypyn taisin tehdä pyörityksenä, valssi olisi varmaan ollut parempi.

Putkesta puomi, hyppy suoraan, toinen takaakiertona, pitkä väli hypylle suoraan, kaksi rinnakkaista takaakiertoina, A, hyppy ja viimeisenä rengas. Puomin jälkeisillä kahdella hypyllä taas kirkastui, miten ajoissa persjättö oikeasti pitää tehdä eli koiran lähtiessä hyppyyn eikä suinkaan laskeutuessa siltä... loppu ihan ok. Veka oli loistava :) Tauoilla tehtiin jättäviä, eteen ja sivulla tuloa sekä saksalaista täyskäännöstä, nämäkin hyvin pois lukien muutamat maahanmenon istumiset ja edestä sivulle tulossa liian taakse jääminen.