Jälkitreeni koko porukalle. Dingo on kasvanut niin isoksi, että sai käyttää pannan sijasta jälkivaljaina Floran Vänttisiä tappiin asti säädettyinä. Puoli tuntia vanha suora pätkä, noin 50 metriä. En töpöttänyt enää niin lyhyttä askelta, vaan astuin kannan varpaiden kohdalle. Viisi keppiä. Dingo jäljesti hyvin :) Ei oikealta ja vasemmalta haeskelua tai ylimääräistä nuuskimista. Kepit löytyivät; kolmosesta Dingo oli menossa yli, mutta kutsuin takaisin ja mentiin uudestaan, koska näin taas että Dingo reagoi hajuun eikä vain malttanut jäädä tarkentamaan. Yritän siis opettaa sille, että ei saa jatkaa matkaa etsimättä keppiä, jos sen kerran huomaa. Hyvä jälki!

dscn1921-normal.jpg

Floralle puolen tunnin jälki, pituutta noin 250 metriä. Lyhyt jana ja onnistui toki lähtemään vinoon takajäljelle päin, phuh. Pidätin ja Flora korjasi, eteni suoraan, nosti jäljen hyvin. Siitä lähdettiin viipottamaan niin reippaasti, että tipahdin jälkiliinan päähän asti. Flora teki tosi hyvällä asenteella töitä. Kulma ok, sen jälkeen keppi, josta Flora kipitti ohi, eipä siinä muuta kuin jäi palkka saamatta. Kaarre ok, loppumatka hyvin, loppukeppi sentään nousi. Tässä nyt ei ollut oikein mitään pointtia tai teemaa tai muutakaan, kunhan nyt ajettiin jälki. Flora on kyllä parhaimmillaan jäljellä. Edelleen ajatus on se, että kokeisiin joskus mennään, mutta mitään tämänhetkistä aikataulua tai tavoitetta ei ole. Jos tottista ei saada kuntoon koskaan, voin elää senkin kanssa, koska pääsen jäljellä kisaamaan Vekan kanssa ja toivottavasti aikanaan Dingon kanssa.

Vekalle tietysti janoja, kolme kappaletta, lähdöt oikealle. Ensimmäinen noin viisi metriä, lähetin merkiltä, Veka eteni suoraan jäljelle ja nosti hyvin! Kepistä yli ja otin takaisin. Toisella janalla käveltiin yhdessä hiukan matkaa, sitten pysähdyin ja JÄLKI, Veka eteni vähän vinoon, mutta nosti jäljen hyvin. Keppi nousi. Kolmannella janalla vähän pidemmälle yhdessä, pysähdyin ja JÄLKI, Veka eteni jäljelle ja nosti hyvin. Keppi nousi. Tämä oli hyvä treeni! Vekalla oli tosi hyvin ajatus eteenpäin ja jäljennostot olivat hyvät! Matka on ongelma, nyt ollaan vajaassa kymmenessä metrissä ja kokeessa voi odottaa vähintään viittätoista... mutta onhan tässä vielä... monta päivää aikaa :)