Käytiin vaihteeksi Koivumäen kentällä. Senkin takia, että saa Vekalle ennen koetta treenejä vähän eri kentillä ja esteillä. Vekalla kisamainen setti: ilmoittautuminen mielikuvitustuomarillle, siitä paikkamakuuseen, viiden minuutin paikkamakuu 30 askelen päässä, kehut. Seuraaminen esteiden luo ja kehut. Sekä hyppy- että estenouto molemmat kokonaisina, loistavat! Kehut tästä ja palkka oli jalkapallona eteenmenossa. Olin kävellyt viemässä sen etukäteen, ja korkeassa kosteassa nurmikossa näkyi selvä ura. Veka ei kuitenkaan lähtenyt sitä pitkin, vaan ensin vinoon vasemmalle, sitten oikealle... kutsuin aina takaisin ja yritettiin uudestaan. Kolmannella yrityksellä Veka vihdoin bongasi kävelemäni uran ja lähti juoksemaan sitä pitkin pallolle. No, sentään se lähtee johonkin! Hyvässä vireessäkin teki töitä, vaikka pientä pettymystä oli ilmassa kun liikkeiden välissä ei tullut palloa.

Floralle piti ottaa sama setti... piti ja piti... vaikka kenttä oli tyhjä ja hiljainen, iski paikkamakuupaniikki heti. Ulvontaa ja tassu rintaa vasten tärinää, sitten Flora oli jo karkaamassa häntä koipien välissä kentältä pois. Tuli kuitenkin kutsulla takaisin. Tehtiin sitten vain maahanmenoja eli käsky maahan, pari sekuntia, ylös ja riemulliset kehuhillumiset. Tämä selvästi nosti Floran mielialaa paikkamakuuta kohtaan, se haukkui ja meni viipeellä maahan, mutta meni kuitenkin ei yhtään surkeana. Usean onnistumisen jälkeen taisteluleikkipalkka, joka toimi ihan täysillä.

Luoksetulo esteiden luo, tämä oli ihan loistava! Palkka eteenistumisesta. Sitten hyppy- ja estenouto pelkillä kehuilla. Flora kävi jopa hyppäämässä hypyn ennen kuin edes heitin. Hyppynouto ok, estenoudossa kiersi takaisin, miksei saa kun hyppynoudossakin saa? En jaksanut puuttua tähän, koska pointtina oli tehdä palkattomasti koko liikkeet. (Pois lukien perusasennot, Flora ennakoi niitä niin hanakasti.) Eteenmenopallo oli Vekan kanssa viety samaan paikkaan, Florakaan ei heti bongannut käveltyä uraa, vaan kävi vasemmalla ja oikealla... sitten löytyi. Heiteltiiin palloa ja pois.

Dingonkin kanssa palloteltiin samalla pehmojalkapallolla. Paikka oli uusi, ja Dingo juoksenteli vähän tutkimassa kenttää. Aina kun se pienen kiekan jälkeen kääntyi kohti, riemastuin sille, se lähti tulemaan hippulat vinkuen, ja tästä heitin pallon toiseen suuntaan. Pallon kanssa se tulikin hyvin luokse, kun liikuin toiseen suuntaan.