Oltiin Floran kanssa Harri Huittisen irtotunnilla. Oli kyllä hyvä! Tutustumisessa ajattelin, että olisinpa tuonut Vekan, kaikki olisi ollut niin paljon helpompaa... mutta Florahan se enemmän treeniä tarvitsee. Mentiin medirimoilla kun ei ole paljon hypelty kesän aikana.

Lähdön otin hypyn 1 takaa, siitä vain askel kohti hyppyä 2 ja koira olikin jo sulavasti hypyllä 3. Kepeille piti tietysti saattaa aika pitkälle, mutta tosi hyvin haki! Hyvä pujottelu ja palkka jo tästä kun kepeillä on tuota säätöä ollut.

Keinu oli tosi huono, Flora seisoskeli kontaktin yläpuolella eikä olisi millään tullut alas asti – ja vihdoin tultuaan karkasi. Uusittiin ei paljon paremmin. Putkesta 6 ihan ok hypylle 7 ja tässä säädettiin hyvän aikaa ajoissa valssaamista hypyltä 7 hypylle 8. Saatiin se toimimaan. Puolivalssi hyppyjen 8 ja 9 väliin oli paljon vaikeampi. Sain Floran kammettua pääsääntöisesti oikein päin hypylle, mutta kovin se valui, en saanut kunnolla haltuun ja valuin itse, vaikka kouluttaja töni rimalla oikeaan paikkaan. Haltuunottoja ilmeisesti pitäisi treenata joskus?

Putkesta puomille, jonka kontakti oli hyvä! Tästä palkka, koska seuraavana oli hankala kuvio eikä epävarmaa puomia haluttu sotkea siihen. Jätin siis Floran kontaktin viereen istumaan, mistä se tosin siirsi takatassut kontaktille. Niisto hypylle 12 onnistui! Piti muistaa lähteä siitä liikkeelle vain ja ainoastaan eteenpäin ja ohjata myös hyppy 13 eikä vain hosua ohi. Kepeillä olin tyhmä ja lähdin tekemään elefantin kokoista sivuirtoamista putkelle, vaikka koiralla on vaikeuksia pujotella loppuun asti... yllättäen se lähti jostain puolivälistä mukaan... öh. Kepit ja palkka, sitten suoraan putkeen.

Putken jälkeen oli taas tilanne päällä. Piti olla vasemman siivekkeen vieressä rintamasuunta hyppyyn 16 päin ja saada koira vedettyä vasemmalla kädellä hypyn yli. Flora ei ollut kääntymässä hypylle vaan tulossa ympäri, otettiin pari kertaa heittämällä lelu vasemmalla kädellä. Tämän kuvion onnistuessa olisi ehtinyt hyvin niistämään hypylle 17, mutta aika loppui tähän.

Loppuun ehdittiin vielä pari minuuttia katsoa viskileikkausta hypylle 23. Koira putkeen 19, siitä hypylle 20 ja siitä se solahti putkeen 15... taas en meinannut saada koiraa puolivalssilla haltuun ja hypylle 21. Kun sain, vedin sen useamman kerran hypyn 22 ohi. Jatkoin kuitenkin rataa. Viskileikkaus onnistui joka kerta hienosti! Muuri ja palkka.

Dingon kanssa tehtiin eilen ja tänään istumista, maahanmenoa ja seisomista, kutakin yksi setti tässä järkässä. Eilen sorruin käsiapuihin, kun ei vaan lähtenyt rullaamaan. Tänään kuitenkin oli selvästi paremmin homma tassussa eikä tarvinnut ohjailla koiraa vaan naksuttaa, ja Dingo tuntui tajuavan eri käskysanoihin liittyvät asennot eikä tehnyt vääriä. Taitava Dingo :)