Vekan kanssa tottiksiin. Tuli jotenkin jaksamispula roudata koko roikka kentälle ja keksiä yhdelle kisavääntöä, toiselle mielenterveyskuntoutusta ja kolmannelle pentukivaa kun siltä juuri putosivat alakulmuritkin pois. Otin siis vain Vekan ja hyvä olikin, että Flora jäi kotiin.

Vekalle ensin joku seuraamispätkä, koikkaloikkaa... Liikkeestä istumisia: ensin Veka jäi seisomaan. Sitten istui hyvin viitisen kertaa ja näistä pallopalkka. Sitten piti mennäkin liikkeestä maahan ja jäi istumaan... luoksetulo oli hieno pois lukien perusasento. Kehut ja esteille. Estenoudossa Veka kävi esteen ylitettyään kurkkimassa esteen takaa, koskei löytänyt kapulaa. Odotin, se meni lähemmäs kapulaa ja löysi sen toisella noutokäskyllä. Tuskin väisteli, se on vaan puusilmä kun on vähänkin ruohikkoa. Vauhtipallopalkka. Hyppynoudossa ei mitään huomautettavaa! Vauhtipallopalkka. Sitten eteenmenoon, joka tehtiin luoksetulon linjalla, mutta pallo oli pidemmällä. No ei lähtenyt, jäi eteen kiertelemään. Nyt (huom. vasta nyt) alkoi ehkä ihan aavistuksen otsasuoni tykyttää tämän eteenmenon kanssa... Uusintayritys ja nyt Veka hoksasi jo valmistelevassa, lähti kuin hauki rannasta suoraan pallolle.

Pallottelun jälkeen paikkamakuu. Menin ylipitkälle ja ehdin olla vähän aikaa kun tuli tieto, että kohta ammutaan ja Veka pitäisi siirtää piilojen luota pois toisen niitä tarvitsevan koirakon tieltä. Palasin, palkkasin ja pienen pallottelun jälkeen siirryttiin toiseen paikkaan tekemään vielä paukkupaikkamakuu. Laukauksia tulikin sitten ainakin kymmenen, mutta Veka ei niihin reagoinut enempää kuin ennenkään. (Tässä vaiheessa huokaisin helpotuksesta, ettei Flora ollut autossa.)

Kotona Floralle ja Dingolle KIIPEE-käskyn naksutusta takatassut tasapainotyynyllä. Flora teki hyvällä asenteella. Neljä naksua KIIPEE tyynyllä ja viimeisellä pois. Hyvin löysivät tassut tyynylle. Dingon kanssa päädyin nostamaan takatassut tyynylle, jotta päästiin tehtävässä eteenpäin, ja naksuttamaan nopeaan tahtiin, ettei ahne Dingo ehtinyt nostella tassuja pois, koska keskittyi ahmimaan nameja. Tämä toimi ja käskysana otettiin jo mukaan.