Lauantaiaamuna koko roikka Demarille HK:n kyydillä kun omasta koiramobiilista oli rengas tyhjä (en syytä enkä väitä, mutta... kävi mielessä se Niihaman kentän tie).

Dingo pääsi ensin. Sehän ei ollut treenihallissa ikinä ollut. Dingo kipitti korvat pystyssä ja häntä heiluen sisään ja kentälle esteitä tutkimaan. Pantiin yksi putki lyhyeksi ja suoraksi, HK piti Dingosta kiinni, itse menin toiseen päähän kutsumaan putken läpi, palkkasin namilla. Tätä muutama kerta, hyvin meni Dingo putkeen.

Leikitin Dingoa saalislelulla, jonka ostin PK SM:stä, koska se oli vaan niin ihana. Musta-liilan grippiliinan päässä pörröinen musta-liilapilkullinen karvamotsku. Dingonkin mielestä se oli ihana, se jahtasi hyvin ja juoksenteli innoissaan lelun kanssa. Nyt älysin irrottaa heti kun se hiukkasen veti, enkä juoksuttanut liikaa. Lopetettiin kun Dingo kävi maahan lelun kanssa ja alkoi suolistaa saalistaan.

Sitten hyppyä: siivekkeiden väliin ponnari, juostiin vierekkäin, hihkaisin hyppy ja Dingo tuli ponnarin yli, tästäkin nami. Tätä myös muutama kerta. Loppuun vielä muutama pallonheitto, pehmopallo oli ihan huippujuttu, Dingo pinkoi sen perään ja sitten pallon kanssa takaisin suoraan syliini. Ihana pentu! Aivan ihana! Dingo <3

Flora ei ollut ihan niin ihana. Asialistalla olivat kontaktit. Nyt tekisi mieli kisaamaan sen kanssa, mutta kontaktit ovat niin levällään, ettei siinä olisi mitään järkeä. Eli Flora ei vauhdissa pysähdy ja hermostuu korjaamisesta. Otettiin siis vähän vauhtia putken ja hypyn kautta, sitten A. No, A:lla ei nyt ollut mitään ongelmaa, Flora tuli pikaisesti 2 on/2 off ja pysähtyi skarpisti! Hyvä! Lelupalkka. Tätä vain pari kertaa, koska toimi niin hyvin.

Sitten puomille. Välillä parin esteen kautta, välillä yksinään. Tässä se ongelma nyt oli. Pari kertaa Flora karkasi, mutta pääsääntöisesti jäi kontaktille eikä tullut alas asti. Kun se nyt on se kriteeri, että etukäpälät ovat maassa. Juoksin ohi vähän matkaa ja jos Flora jumitti liian ylhäällä, jäin vain odottamaan. Käskyn toistaminen ei auttanut. Kun etukäpälät jossain vaiheessa siirtyivät maahan, kutsuin, hetsasin lelulla ja uudestaan. Lelun sai niillä kerroilla kun tuli jumittamatta 2/2 asti. Tahmeaa oli, mutta ehkä hiukan parani loppua kohti ja varmasti paranee toistoilla ja nopeilla vapautuksilla. Pitäisi vaan treenata...

Loppuun saatiin kunnon vääntö kepeistä. Ei edes radalla, piti vain ottaa pari kertaa pelkät kepit. Flora pujotteli hyvin, kunnes livahti pois ennen viimeistä väliä. Uusimalla teki vain saman uudestaan, monta kertaa! Sitten aloin jo sanoa NYT KERTAKAIKKIAAN HYI kun lintsasi viimeisen välin. Sitten sainkin kantaa koiran hallin ovelta takaisin suorituspaikalle, Floran strategiahan on, että karkuun vaan kun alkaa homma mennä pieleen. Mutta kun homma alkaa taas sujua, niin se kuitenkin menee yhtä vauhdilla ja taistelee voimalla, niin nytkin. Mentiin kepit niin että kävelin vieressä ja käskytin jokaisen välin. Näin onnistui. Sitten hiukan enemmän vauhtia ja viimeisellä vielä hiukan enemmän. Lelupalkka tässäkin, rrrrr.

Vekan kanssa ei ollut oikein mitään agendaa, joten vähän höntsäämiseksi mentiin. Muutamat puomit, ei himmailua tänään. Vähän keppejä, ei toki ongelmaa tässäkään. Juoksenneltiin hyppyjä ja putkia ja heiteltiin palloa. Jeejeekivaa!