Mettässä taas. Flora pääsi tällä kertaa ensin, etsimään kaksi esinettä. Leveää siksakkia kävellyt kohtuullisen syvät pistot, helppo maasto. Ensimmäisestä esineestä kehut, toiselta lelupalkka. Flora oli ihan parhaimmillaan! Erinomaisen nopeat ja tehokkaat etsinnät, luovutuksetkin ok. Hyvä Flora!

Vekalle samanlaisesti kaksi pistoa ja esinettä, ensimmäinen syvä ja toinen joku viisi metriä. Toisen piston kävelin kuusien väliseen lokeroon, jotta Veka mahdollisimman varmasti törmäisi esineeseen suoraan edessä. Tämä toimi, molemmat esineet nousivat hyvin! Ensimmäisestä kehut, toisesta pallopalkka. Ensimmäinen luovutukseen asti, tämä oli huono, Veka tuli hitaasti ja jäi istumaan kauas. Toinen siis vauhtipalkalla.

Dingon jälki vanheni puoli tuntia sen aikaa kun isot tekivät esineitä. Noin 15 metriä, kuusi keppiä taas muutaman metrin välein. Keppien kohdalla painoin vielä kättä maahan, että varmasti tuoksuu. Dingo veti tosi hyvin, nyt ihan maavainuisesti. Liekö auttanut jäljen vanhentaminen vai tyynempi ilma. Katsoin myös hyvin avoimen maastonkohdan, jossa ei ollut paljon sammalta kummempaa aluskasvillisuutta (joten en saanut keppejä merkattua, mutta ei haitannut). Muutamassa kohdassa Dingo yritti oikealle tai vasemmalle, pidätin kevyesti enkä päästänyt kuin jälkeä pitkin eteenpäin. Suurimman osan väleistä Dingo menikin kokonaan aivan jäljellä nenä maata nuuskuttaen. Keppeihin reagoinnit olivat tosi hyvät, selvä pysähtyminen eikä aikomustakaan jatkaa yli. Hieno Dingo!