Kyötsyn kentällä. Teemana taas kisamainen setti: luoksetulo, hyppynouto, estenouto ja eteenlähetys kera maahanmenon, siitä lelupalkka perusasennosta. Kisamaiset seisoskelut ja siirtymät ja sitä rataa.

Flora eka. Päästiin ihan kunnialla aloitukseen, maahanmeno ok, luoksetulossa hienosti vauhtia, eteenistuminen oli ihan luokaton eli Flora tunki taas suoraan sivulle, pakitin sitten sen verran, että Flora istui edessä ja sain vapautettua siitä. Kehut hilluin MEGASUPERinnostuneesti, ja Flora nousikin niistä kivasti! Eli hyppi ja haukkui, mutta se on Floran kohdalla pelkkää plussaa. Seurautin kapulalle. Hyppynouto oli hyvä! Ohituspalautus alkaa tulla aika sujuvasti. Ja estenouto! Se oli fantastinen! Upeeta Flora!! Siirtymä eteenmenoon ja valmisteleva osuus lipesi aika iloisesti lapasesta, eteenmenossa hyvä vauhti ja toisella käskyllä maahan, ensimmäisellä vain pysähtyi, tämäkin on aika vakio ja pitäisi korjata jollain. Perusasento ja lelupalkka. Kokonaisuutena tosi hyvä setti! Vire oli hyvä ja se on nyt tärkein. Kipeästi kyllä kaivattaisiin kisamaisempaa ympäristöä, paria ja tuomaria ja ampumista jne... eiköhän se siihen sitten taas kaadu, jos kokeisiin vielä mennään...

Veka teki saman setin. Aloitus ok, maahanmeno ok, luoksetulossa Veka tuli niin päätöntä vauhtia, ettei sillä ollut mitään mahdollisuutta suorittaa eteenistumista, eihän sitä ole aikoihin otettu kun luoksetulojumitusta on pitkään paikattu vauhtipalkoin. Havaitessaan, ettei palloa tule eikä jarruttamaankaan enää pysty, Veka ei onneksi rysäyttänyt päin vaan veti oikealta ohi. Sieltä sitten hiukan pakittamalla saatiin se eteenkin, josta vapautus. Siirtymä noutokapulalle ok, hyppynoudossa en taas meinannut saada Vekaa perusasentoon, ihme ongelma, koska sen sijaan Veka karkasi esteelle ja kävi huvikseen vetämässä metrin esteen edestakaisin... eli ei ainakaan ahistanut hyppy? Heitin vinoon, mutta hypyt ja nouto hyvin! Estenoudossakin heitin vinoon, mutta Vekan kiivettyä siirryin sivuun niin, ettei kapulalta ollut suoraa linjaa ja näköyhteyttä palautukseen, joten Veka kiipesi takaisin. Nyt käskytin YLI eikä tullut estevalintaongelmaa. Muutenkin hieno suoritus! Eteenmenokin oli hieno, ensimmäisellä käskyllä maahan, vaikkei Vekalle ole koskaan otettu sitä. Fiksu Veka! Erityisesti lämmittävät hyppy- ja estenouto, ihmeellistä tehdä koiran kanssa, joka vaan menee ja tekee ne...

Dingokin oli mukana! Pieni oli reipas. En vaan tiennyt, mitä pennun kanssa kuuluu kentällä tehdä. Varmaan teen väärin, tunnetilat menee pieleen ja pilaan tämänkin koiran. Buhuu. Palloa heittelin, sen perään Dingo kyllä kirmaili, mutta enemmän kiinnostivat taskussa olevat namit, joita sai kun tuli ja otti kontaktia. Kentällä oli porukkaakin, mutta Dingoa kiinnosti enemmän hakea nameja. Kivasti siis meni :)

Keskiviikkona Vekan agitreeneissä tehtiin rataa. Vaikutti ensin kamalan vaikealta, mutta eipä siinä sitten loppujen lopuksi ihmeempää ollut ja pari kertaa vedettiin nollana läpi. Alussa kutsu pakkovalssiin hypyn ja muurin takaa, tämä ok. Putki, hyppy, uukkari hypyllä ja takaisin hypyn kautta putkeen. Tähän saatiin opastusta vastakäännökseen, jota en osaa yhtään. Hyvin se sitten meni. Koira putkeen ja kipinkapin pakkovalssiin, putkeen, muuri ja hyppy takaakiertoina, putkeen, pituus, tässä oli ahdasta ja Veka taisi käydä ylimääräisellä hypyllä kun käteni oli liian korkealla. Putkeen ja siitä uukkari hypyllä ennakoivalla valssilla, vähän vaikea on aina sanoa, kuinka kaukaa hypylle voi heittää, mutta aika kaukaa. Tätäkin otettiin useamman kerran molemmilta puolilta, paras oli kun käskytin hyppyä Vekan ollessa vielä putkessa, koska silloin se kaasutti suoraan hypylle eikä himmaillut putken jälkeen. Olikohan se avainsana taas "ajoissa"..?