Tottistelemassa MM:n ja HS:n kanssa Kyötsyssä. Halusin ampumiset, joita on taas päästy treenaamaan ei yhtään. Veka tuli ensin toko avoon valmistautuvan koiran kaveriksi tekemään paikkamakuun, eipä sitäkään ole tehty viime lokakuun jälkeen mutta vanhalla rutiinilla meni.

Sitten uusien pohjanoteerauksien pariin. Flora pysyi ihan hanskassa ilmoittautumisessa, tästä joku nami. Odoteltiin parin kävellessä paikkamakuuseen, tämäkin ihan kohtuullisesti, Flora päätti vain kerran poistua paikalta, käskin takaisin sivulle. Lähdettiin seuraamaan hyvin, sitten paukut. Flora vähän irtosi ja veti korvia luimuun, mutta pysyi kontaktissa seuraamassa. Toisen laukauksen jälkeen vapautin, kehuin, heittelin muutamia ekstrahyviä nameja, joista Flora oli innoissaan. Perusasento hienosti, lelupalkka, ja hyvin taisteli Flora. Sitten mentiin paikkamakuuseen. Alku ok, jäin kymmenen askelen päähän sivuttain. Heti ensimmäisestä paukusta Flora nousi ja lähti matalana hiipimään eteenpäin. Ja joka paukusta. Yritin uusia komentamalla kunnolla, mutta Flora ei pystynyt ja tästä ei tullut mitään, joten tultiin pois. Floralla oli paniikki päällä, yritti kiskoa kentältä pois. Yritettiin kentän päässä vielä niin, että ampuja oli kauempana ja Flora vain söi nameja, mutta ei, paniikkirempoilu vain jatkui. Istuttiin hetki kopilla, Flora ehkä aavistuksen tasaantui ja jopa kiinnostui taskun rapinasta. Jonkinlainen järkevä loppu oli saatava, joten otettiin luoksetulo niin, että kaveri piti kiinni. Tämä tietysti kentälle eikä portille päin. Irti päästyään Flora tuli tuhatta ja sataa, nappasi lelun ilmasta ja nyt sitten pystyi leikkimään ja taistelemaan lelusta aivan normaalilla riepomisvoimalla. Namien jämät naamariin hotkohotko ja kentältä pois, Flora näytti ihan palautuneelta.

Taas masensi. Tämän koiran kanssa kyllä the hits just keep on coming ja missään ei ikinä onnistuta, koska hermoheikkous. Mutta hei, jos nyt jotain positiivista hakemalla haetaan ja miksi emme hakisi, nyt Flora hiipi minua kohti eikä paukannut häntä suorana poispäin. Ikinä ei tiedä, mitä se tekee.

Veka teki samat eli paukut seuraamisessa ja palkka, paukut paikkamakuussa ja palkka. Ja parin halutessa lisää paukkuja höntsäiltiin sitten pallon kanssa aika montakin paukkua. Veka ei kirjaimellisesti korvaansakaan lotkauttanut laukauksille.