Kentällä. Dingo ensin. Saalistutin naruun sidottua pehmolelua. Dingo jahtasi taas lelua hyvin mutta lyhyesti. Heti kun se sai sen kiinni, päästin irti ja ihastelin suurta saalistajaa. Poispäin liikkuessa Dingo jätti lelun ja tuli mukaan. Ja muutaman jahdin jälkeen alkoi tähyillä toiveikkaana namitaskua. No, tästä se lähtee kehittymään :) Loppuun luoksetulo HK:n pitäessä kiinni, Dingo pinkoi ihan täysiä, suloinen pieni! Tästä namipalkkaa ja pois.

Floran kanssa... öö. Lähinnä aivotonta törttöilyä. Omalta osaltani siis. Ei oikein suunnitelmaa, kunhan on virettä eikä ahistusta. Eikä tietenkään ollutkaan kun ei ollut kisamaisuudesta tietoakaan vaan pelkkää höntsäilyä! Sitten ihmetellään, miksi koiran tottis menee päin mäntyä! No, seuraamisia tehtiin, hyvin. Pikku pätkiä ja lelupalkkaa, rrrrrrr. Vedettiin esteet kerran lelun kanssa, tosi hyvin. Luoksetulo pitkältä matkalta, lelu oli edessä ja vedin sillä Floran eteen istumaan, sai iskeä leluun kun asento oli oikea. Leikkiä, lelun jättö, pitkä seuraaminen takaisin ja eteenmeno, jopa vallan lähtikin lujaa. Semmosta tänään.

Sitten täytyy vähän hehkuttaa, koska Veka oli ihan #¤%& HUIKEA! Vau! Jotain vauhtinoutoja ensin, heitto, käsky, sitten kävelin taaksepäin niin tuli vähän matkaa ja Veka tuli lujaa! Hyppynouto oli fantastinen! Vauhtipalkka. Estenouto oli häikäisevä! Vauhtipalkka siitäkin. Luoksetulossa pallo eteen ja sillä vedin Vekan istumaan, tämä toimi. Katse pallossa se tajusi jarruttaa niin että tuli oikeaan paikkaan. Pallon jättö, pitkä seuraaminen takaisin, eteenmeno, hienosti. Veka oli loppuun vielä kaverina tokon alokkaan tyylisessä kahden koiran ryhmäpaikkamakuussa, tässä ei mitään kummallista. Tähän sydänhymiöitä!

Dingo kävi vielä ottamassa toisen pikkukierroksen. Heitin sille palloa. Hyvin lähtee pallon perään, ja nyt ei pallo putoillut paluumatkallakaan! Hyvä hyvä! Ja osasin olla heittämättä liikaa. Heitin namin maahan ja menin vähän matkaan päähän Dingon etsiessä sitä, niin saatiin vielä luoksetulo loppuun. Hieno pieni :)