Vekan agitreeneissä... satoi ja vähän ukkostikin. Lyhyttä ja (liian) helppoa rataa tehtiin. Alku oli hyödyllinen, päällejuoksukutsu pitkittäisen kakkoshypyn takaa. Hyvin. Muutama hyppy ja putki. Eipä näissä mitään. Toisella kierroksella vähän pidennystä rataseen, rinnakkaisilla hypyillä välistäveto ja valssi putkeen. Tämäkin toki suorilta nollana, mutta välistävetoni oli kuulemma viallinen. Tai siis kipitin suoraan, heitin koiran käsi ylhäällä hypyn yli ja sitten vaan käännyin ja vedin sen välistä. No, Veka tulee välistävetoihin hyvin näin. Suotavaa kuitenkin olisi jarruttaa ponnistuspaikan merkkaamiseen ja pakittaa, jottei rintamasuunta osoita juuri sinne, minne ei olla menossa. Koira tietäisi jo ennen hyppyä, mihin jatketaan. Tätä sitten yritin hartaasti. Ehkä vähän parani.

Floralle ja Dingolle pienet harjoitukset kotona. Dingolle naksun kanssa jälkikepin poimimista. Jospa se ilmaisisi ottamalla kepin. Ensin naksu kepin tökkäämisestä kuonolla. Seuraavassa setissä piti käyttää hampaita kepillä, tämän Dingo teki heti kun ei pelkkä kuonolla koskeminen riittänyt. Sitten kepin piti vähän nousta ilmaan, tämäkin oli aika helppo. Pennun keskittymiskyky kun ei ihan loputtomiin riitä, viimeiseksi ojensin käden valmiiksi ja yritin saada otettua kepin käteeni niin että naksu tuli kun keppi oli kädessäni. Tämä meni jo vähän sarjaan "olen sheippaavinani ja härvään kuitenkin itse". Mutta Dingo oli taas niin viisas, se on ihanan keskittynyt tehtävään aina kun sen kanssa jotain tekee :) Ja ahneuskin auttaa aina...

Flora harjoitteli esineiden pitämistä. Heitin lattialle esineruutupussista esineen kerrallaan ja käskin etsiä. Flora toi esineen, kehuin sitä pitämisestä, koskin esineitä varovasti, pidin käsiä kuin olisi ottamassa niitä. Esineitä putoili. Ensin palkkasin Floran sen pudottamista ja nostamista esineistä, mutta sitten tajusin tehdä oikein: nappasin pudonneet esineet itse, Flora menetti palkkion mahdollisuuden. Palkka tuli vain esineistä, jotka se piti irrotuskäskyyn asti. Parani kyllä loppua kohden! Lisää tätä. Esineruudussa en haluaisi jättää palkatta pudonneita esineitä, jos koira on jo tehnyt kovasti töitä niiden etsimisessä.