Jäljellä tänäänkin. Dingolle samanlainen jälki kuin tiistaina, ehkä hiukan pidempi. Dingo oli ihan täpinöissään jäljelle menemisestä ja yritti karata sinne polulta, hyvä hyvä. Kaikki kuusi keppiä nousivat hyvin taas, palkkasin aina kun Dingo pysähtyi nuuskimaan keppiä. Jäljestys ei ollut yhtä hyvää kuin viimeksi, Dingo veti varmaankin kovan tuulen takia liikaa ilmavainua (viitoskeppiä se myös katsoi ja ilmaisi sen myyrähypyllä..). Jälki vanheni vain sen aikaa kun hain koiran, koska fokus on kepeissä, mutta kyllä se puoli tuntia olisi varmaan ihan paikallaan Dingollekin. Osaaminen on vielä mitä on, mutta asenne oli kohdallaan! Hyvä!

Veka teki janoja. Sehän ei ole tehnyt niitä yhtään, lähetetty vain muutaman metrin päästä jäljelle. Nyt tein sille neljä janaa, kaksi kumpaankin suuntaan, noin kolmesta viiteen metriä, sitten jemmattu pallo heti muutaman metrin päässä. Sitten tajusin, että vedin jäljen janan yli hyvinkin suorassa kulmassa niin kuin Floran kanssa on tottunut tekemään... Veka lähti janoille tosi voimalla ja vauhdilla. Jälkeen se myös reagoi joka kerta heti ja lähti kolme kertaa neljästä oikeaan suuntaan. Oikein lupaava alku! Näitä pitää nyt tehdä, koska rotumestiksien ilmoittautuminen on ihan kohta ja näillä näkyminen Floran tottista ei saada roudariteipilläkään kasaan, joten jäljelle lähtee Veka. Sillehän tarvitsee opettaa enää janat, kulmat ja keppien nostaminen... voihan tottiskin mennä reisille, mutta siinähän menee, ei Veka siitä mitään traumoja saa. Voidaan hyvin käydä kokeilemassa onnea, varsinkin kun koepaikka ei rotumestiksissä ole edes keneltäkään muulta pois.

Floralle hermolomajanoja. Neljä kolmesta viiteen metrin janaa, jäljen ja janan leikkauskohdassa Natural Menu -kasa eikä muuta. Lähetin Floran ilman liinaa ja kutsuin pois kun se oli syönyt namit. Nyt saatiin hyvät lähdöt ja etenemiset, ja Flora oli kyllä ihan täpinöissään menossa jäljelle. Namikasa voisi olla hyvä suoraan etenemisen vahvistamiseen jatkossakin.