Perjantaina pienet maastot. Dingolle sama jälkisetti kuin tähän asti on tehtykin. Hyvin meni, paitsi yhdessä kohdassa Dingo otti ilmavainua ja yritti myyrähypyillä polulle, tässä oli varmaan juuri kulkenut joku (ehkä tuttu sprinkku, jonka näin kauempana vilaukselta jälkiä tehdessä). Kepit nousivat varmasti kuten aina, viimeisestä Dingo meni hiukan yli mättään päälle, mutta sai vainun ja tarkensi huolella alempaa. Hieno Dingo! Pitäisi vain tehdä ilmaisu valmiiksi.

IMG_0408-normal.jpg

Kuva: Minna Saarinen

Floralle esineitä, koska pieniä jälkitreenejä sille ei kannata tehdä eikä kunnolliseen ollut aikaa eikä tilaa. Kävelin kolme suoraa pistoa. Ensimmäiseltä Flora tuli ilman esinettä takaisin, oho! Olin jo siirtynyt seuraavaan lähetyspaikkaan ja lähetin siitä, tämä esine nousi, se oli pienen kannon päällä. Palattiin ensimmäiselle. Jouduin lähettämään useamman kerran ennen kuin Flora pääsi yli paikasta, johon se jäi pyörimään, ja upposi riittävän pitkälle pientä rinnettä alaspäin esineen luo. Kolmaskin oli mättään päällä, mutta nousi helposti. Kahdesta ensimmäisestä palkaksi vain innostavat kehut ja vähän esineen heittelyä, kolmannesta vasta taisteluleikki.

Vekalle janoja. Noin 10–15 metriä, mutta käveltiin yhdessä ehkä viiden metrin päähän, missä pysähdyin ja JÄLKI. Ensimmäinen oli ihan ok. Keppi oli ihan lähellä, Veka nappasi sen suuhunsa ja oli lähdössä jatkamaan jälkeä ennen kuin muisti, että minä tarvitsen sen kepin. Palkaksi leikittiin kepillä. Toisella janalla vähän pyörittiin jäljennostossa, muuten ok. Kolmas oli jostain syystä tosi vaikea. Veka lukitsi takajäljen ja jumitti siihen. Jouduin siirtymään vähän eteenpäin ja lähettämään uudesta kohdasta viistompaan, nyt onnistui. Phuuu, on tässä duunia vielä...

Lauantaiaamuna HK:n kanssa Demarille. Kotona on meno ollut vähän levotonta kun Dingo rapsuttaa itseään, sitä kielletään ettei iho ala kärsiä (ja edelleen pähkäillään, mistä on kysymys), Flora hermostuu ja alkaa vouhottaa ja Veka rauhoittelee olemalla mahdollisimman paljon tiellä. Olin aika valmis käräyttämään käämini heti seuraavasta vouhkaamisesta, ja siinäpä hyvä alku treenille. Oli parasta minimoida vahingot ja ottaa Veka ensin, koska se on aina hyvä. Niin nytkin. Teemana kepit ja kontaktit. Keppien haut vauhdissa parin hypyn kautta sekä putkesta, Veka haki ja pujotteli tosi hyvin. Ei kyllä ollut vaikeita kulmia, mutta olin sen verran edellä, että varsinkin putkesta suihkaistessa tämä olisi ollut helppo mokatakin. Mutta hyvin meni! Myös kontaktit olivat hyviä, eivät nopeita vieläkään ja keinulla varsinkin piti himmata, mutta Veka tuli pysähtymättä alas ja tiesi, miten pitää tehdä. Vapautus ja pallo aina heti kun etutassut olivat maassa. Loppuun jotain höntsäilyä.

Florallakin ohjelmassa olivat kepit ja kontaktit. Kepeillä lähdettiin vääntämään melkein samaa kuin viimeksi paitsi että nyt Flora jätti pujottelematta viimeisen välin sijasta kaksi viimeistä väliä. Graah!! Kävelin ihan vieressä käskyttämässä, mutta ei! Ja ihan tasan se osaa pujotella. Vierestä seurannut HK sanoi, että loppupäässä huomaamattani hiukan hivuttaudun koiraa kohti ja se jättää siksi kesken. Otettiin sitten niin, että ihan varta vasten irtosin vähän sivulle, ja liekö johtunut tästä vai toistoista, mutta nyt meni paremmin ja voitiin hiukan ottaa vauhtiakin. Palkkasin lelulla, mutta vain saalistutin muutaman toiston ennen kuin päästin kiinni. Samoin kontakteilla, jotka olivat nyt tosi hyviä! Joitakin kertoja Flora pysähtyi, mutta ei oikeasti jumittanut, vaan tuli pienellä viipeellä alas. Sitten alkoi kyllä tulla hyvin alas, eikä karkaillut muuten yhtään, jes! Keinu oli tietty vaikein, mutta ei paha.

Dingo oli jotenkin väsynyt. Saalisti vähäsen lelua. Juoksi muutaman kerran putken läpi, kun heitin pallon putkeen. Sitten Dingo kuitenkin jumittui HK:n treenin tarkkailuun. Naksuttelin sitten kontaktista koira hihnassa, ei sekään oikein hyvää kun toisen treeni oli äärimmäisen mielenkiintoista. Toivottavasti Dingo ainakin painoi mieleen kaverin hyvät liikkeet :) Lopuksi oli enää minuutti aikaa yksin, heitin muutaman kerran palloa ja sitten pois.

IMG_0428-normal.jpg

Kuva: Minna Saarinen