Sunnuntaiaamu meni vähän lusmuiluksi, Dingo vain naksutteli jälkikepin nostamista. Nousi muuten taas paremmin, osa toistoista kepin päästä, mutta monta kertaa Dingo otti kepistä kiinni keskeltä ja nosti kunnolla, eikä kepin tönimistä tai muuten nostamattomuutta ollut yhtään. Oikein hyvä!

Illalla viesteiltiin takametsässä. Dingo juoksi ensin viisi matkaa, siirtymät taas muutama kymmenen metriä, mutta välissä oli nyt puita, joten näkyvyyttä ei ollut koko matkaa. Dingo oli taas ihana ja pinkoi kaikki välit suoraan perille. Ääniavuilla vielä mennään eli toinen pää huikkaa Dingon huomion puoleensa ja sitten lähetetään. Viimeisen palkan syötyään Dingo kylläkin karkasi ihan itse vielä metsäpäähän, josta lähetin vielä takaisin. Oli siis motivaatio kohdallaan!

Flora lähetettiin tällä kertaa ns. tyhjään eli jäin metsäpäähän Dingon viimeiselle pisteelle J:n käydessä vaihtamassa koiraa. Flora lähti hyvin ja näytti hetken empivän puiden välissä oikeaa suuntaa, juoksi sitten hyvin perille. Hyvä harjoitus. Tältä pisteeltä se otti varaslähdön, mutta huikkasin vain käskyn sen perään. Jatkoin vähän matkaa polkua pitkin ja polunmutkasta taas metsään. Flora juoksi C-pisteelle hyvin ja viimeisen etapin A-pisteelle niinikään hyvin. Nyt sillä on ainakin aina kiire A-pisteelle, yrittää karata heti palkan syötyään. Palkkapurkit ovat nyt olleet samansisältöiset kummassakin päässä.

Taas koiran vaihto. Jäin asemiin, Vekakin sai lähteä tyhjään ja juosta Floran C-pisteelle asti. Se oli Vekalle ihan helppoa ja kivaa kuten oli tarkoituskin. Takaisin A-pisteelle ok. Siirryin vajaat sata metriä vielä metsään. Veka kävi sielläkin hyvin. Varmasti se vaan juoksee. Mitähän seuraavaksi keksitään...