Vekan agitreeneissä tehtiin jotain rataa jostain. Saatiin se nollana läpi sillä kierroksella, jolla muistin radan... siinä vaiheessa kun takaakierto-persjätöstä unohtuu se persjättö ja seuraava hyppy on pitkittäin koiran takana ei oikein auta kuin heittää pallo kehään. Alussa hyppy, pituus ja kurvi hypylle, tein kutsuna pituuden takaa ja tämä oli hyvä. Kontaktit taas vähän... ensin himmataan, sitten karataan. Ja minä vaan jatkan rataa :) On se loputon suo! Monessa paikassa onnistui paremmin kun vaan JUOKSI ja ohjaus oli täten AJOISSA. Hypyt päästin oikeinpäin ja putket oikeisiin päihin, joten ei voi valittaa!

Dingo on harjoitellut lisää remmikävelyä, nuuskuttanut välipalanappuloita nurmikolta ja jatkanut jälkikepin bongausta pihalla naksun avulla. Toinen pieni ei oikein osaa vielä mitään, mutta kunhan se näkee kepin menevän nurmikolle, se menee kyllä sitä haistamaan. Siitä tietysti aloitettiin, että keppi on terassilla vieressä ja sitä vain tökitään kuonolla. Tästä se etenee!

Flora on jäänyt vallan treenaamatta. Loman aiheuttamien ylimääräisten lenkkien, hellesään ja kaiken pentuhässäköinnin vuoksi isot koirat ovat kyllä olleet niin väsyneitä, että vallan hyvin sopii pitää vähän treenitaukoa. Antisosiaalicollie Floraa harmittaa koko pentu. Vielä kun pennun tulo on sotkenut omatkin rutiinit ja yöunet. Huominen reissuun lähtökin pitäisi jotenkin järjestää. Mutta niin ihana, suloinen ja hauska pentu Dingo kyllä on, että mitäs noista matoista ja univeloista ja pikku naarmuista :)