Pyörähdettiin isojen koirien kanssa Koivumäen kentällä. Ajattelin tehdä vähän kisamaisesti eli muutama liike ilman välipalkkoja ja loppuun vasta leikkipalkka. Floran ongelmahan on nimenomaan kisamaisuus, ja Vekallekin pitäisi alkaa kasata kisasuoritusta. Hain molempien kanssa vähän kisatunnelmaa seisoskelemassa hetken ennen kentälle menoa, ilmoittautumalla mielikuvitustuomarille ja seisoskelemalla taas hetkisen seuraamisen aloituksessa. Seuraamista kävely-juoksu-hidas-kävely 40 askelta, kehut, hyppynouto, kehut, estenouto, lelupalkka ja kiitoshei.

Flora tuli kentälle ja seurasi hyvin, vähän vain kontakti putoili, zoomaili uutta paikkaa kun täällähän ei ole ennen oltu kentällä, maastossa vain. Noutokapula haettiin esteiden välistä, tässä ei voinut seurata kun piti kyylätä inhottavia esteitä. Hyppynoudon kuitenkin teki hyvin! Estenouto ei sitten onnistunut, Flora pysähtyi esteen eteen piipittämään. Sivulle ja uudestaan. Nyt yli, mutta kapulaa Flora ei joko nähnyt tai halunnut nähdä. Ei se ruoho nyt ihan niin pitkää ollut... jolkotteli sinne tänne ja tuli lopuksi takaisin, sivulle siis ja uudestaan. Nyt yli ja kapula löytyi, mutta ei voinut kiivetä takaisin vaan tuli ohi... otin kapulan, vielä kerran sivulle, uusi heitto ja nyt vihdoin onnistuivat ylitykset ja kapulan tuonti. Piti tehdä kisamaisesti eikä hinkata, mutta en vaan pystynyt kykenemään...

Veka tuli kentälle hyvin ja seurasi niin kuin se nyt seuraa :) Hyppynoudon teki hienosti, varmistin vielä paluun ylimääräisellä hyppykäskyllä. Estenoudossa hihkaisin HYPPY (käskytän usein vain noutokäskyn, mutta siitäkin voi tulla sanomista kokeessa, eikä agin A-estekäskykään käy kontaktien takia), ja Vekahan hyppäsi. Hyppyesteen siis. Jännäsin Vekan seuraavaa siirtoa, ja sehän tuli A-esteen yli. Nyt kisamainen pokka piti ja palkkasin tästä. Otettiin siis luovutuksetkin ja ne olivat yllättävän hyviä ottaen huomioon, kuinka vähän niitä on tehty viime aikoina. Varmaan parantuneet noutomotivaation mukana.