Vekan agitreeneissä tehtiin rataa. Kolmosten rata jostain takavuosilta. Yritin lähteä lentävällä lähdöllä, mutta näin ei pelittänyt hypyn ja renkaan jälkeen tiukka kurvi putkeen. Toimi hienosti kutsulla renkaan takaa rintamasuunta putkea kohti. En ole koskaan uskaltanut kutsua renkaan takaa, mutta ehkä pitäisi kun nyt on monessa kisastartissa ollut kakkosesteenä rengas.

Putkesta keinu, hyppy, pussi, A. Yritin nyt tehdä kamalat kontaktimme niin, että kipitin vain menemään ja vasta reilusti edessä käännyin katsomaan, ovatko etutassut maassa. Olivat, ja sain kutsua koiran heti mukaan. Paitsi A:lta tuli ensimmäisellä toistolla läpi, korjasin.

Putki, hyppy, kepit. Keppien hyppy poispäin ja takaisinpäin. Päällejuoksuihin ihastuneena tein tietysti hypyn päällejuoksuna ja yritin ympätä siihen heti perään persjätön muurille. Ensimmäisellä ratakierroksella unohdin koko muurin ja palkkasin koiran seuraavaan putkeen. Valssi oli tähän paljon järkevämpi ratkaisu.

Muurilta siis putkeen, koukkaus hypyn kautta puomille. Ensimmäisellä yrityksellä en linjannut puomille yhtään, Veka tuli niin vinosti että lipesi ja mätkähti maahan, onneksi matalalta. Piti vekata hypylle, mutta en vaan osannut. Puomin kontakti oli kamala, tulee niin hitaasti että en tiedä miten päin olisin. Puomilta vielä putkeen ja loppusuorana hyppy ja pituus. Hyvä treeni! Veka vetää aina niin hyvin :)