Dingolle naksutin taas katsekontaktia, kaksi settiä tänään. Ensin muutama toisto naks-namivahvistamista, ensimmäisessä setissä myös muutama kontaktitoisto kädet selän takana. Sitten nostettiin vaikeusastetta: pidin kädet edessä niin että Dingon piti katsekontaktia ottaakseen nostaa kuononsa pois nuuskimasta kättä, jonka sisällä namit olivat. Eipä sen keksimiseen mennyt kuin hetki ja joka toistolla oikea toiminta tuli nopeammin :) Ihana oppivainen pieni Dingo!

Flora teki pienen janatreenin takametsässä. Taas aamulla kävelty jana, 15 metriä. Ehkä puoli metriä takamerkin takaa lyhyt vajaan tunnin ikäinen jäljenpätkä. No meni se ehkä marginaalisesti paremmin kuin eilen... nyt Flora lähti heti lähetyksestä täysin vinoon vasemmalle. Päästin liinanmitan, josko se kääntyisi? No ei. Takaisin ja uudestaan. Nyt Flora älysi janatallauksen ja lähti tosi huolella sitä pitkin takamerkille asti. Nosti takajäljen, liinanmitan päässä käskin kääntyä. Itse jälki ihan ok, ja hei! Otti muuten kulman tosi hyvin! Keppikin nousi. Floralla on kyllä juoksuntekohuurujen lisäksi pinna kireällä pennun takia, Florallahan on taipumusta resurssien omimiseen. Kaikki syömiset vahditaan tietysti erityishuolella, mutta Floran mielestä pentu ei saisi lähestyä edes treenikassia. Ja eipä sille mitään voi, että pikkupentu nyt vaan haukkaa suuren osan ihmisten huomiosta. Muutama rähähdys on päässyt käymään, mutta Dingo ei ole kyllä ollut niistä moksiskaan.

Vekankin mielestä pienoiskoira levittää ällöttäviä pentubakteereja, mutta kunhan se ei tule iholle asti niin Veka kestää. Veka pääsi tänään viestiä juoksemaan! Mentiin samaan paikkaan kuin pari viime kertaa ja tehtiin nyt se pelätty kilometri. Polkua pitkin siis mentiin, mutta maastossa oli kallioita sun muuta ja polku erottuu paikoitellen vain vaivoin. Otettiin vain yksi matka B:ltä A:lle, pelkäsin niin epäonnistumista... ja niin pitkältä se matka tuntuikin... Kisamainen lähetys lyhyellä seuraamisella ja odotuksella, sitten VIE! ja Veka sujahti matkaan. Istuskelin kivellä jännäämässä kunnes A-piste kuittasi koiran saapuneeksi, kuluneesta ajasta päätellen se oli juossut suoraan reittiä pitkin. Ja oli A-pisteellä kuikuillut taipaleelle sen näköisenä, että olisi varmasti juossut lisääkin. Mahtavaa Veka! Luottojätkä!