...semmoset tottistreenit. Ohjatuissa tottiksissa siis oltiin ja tutun bc:n kanssa ilmoittautumiseen mentiin. Flora pyöri hyrränä autossa ja huusi täyttä haukkua kentälle asti. Ärjäisin sille muutaman kerran HILJAA ja kentällä nykäisin hihnasta pari kertaa hiljaiseksi kun en meteliltä olisi ilmoittautumista kuullut. Olisi ennemmin kannattanut namittaa! Flora volisi ja tutisi etutassu rintaa vasten. Vaikka siis oli nähdäkseni kouluttajaa myöten samanlainen tilanne kuin monta edellistä kertaa, Flora pääsi yhtäkkiä ihan kisafiilikseen eli veti hirveät kilarit. Kuitenkin kun ilmoittautumisesta lähdettiin seuraamaan, se teki ihan jäätävän upeaa seuraamista, ja hipihiljaa! Tästä kehut ja taistelupalkka. Sitten haettiin portin viereen jättämäni noutokapula ja Flora yritti karata kentältä...

Ajatuksena oli siis taas palkattomuustreeni eli muutama liike putkeen pelkillä kehuilla. Otettiin luoksetulo, kävelin 30 askelta ja ehdin siinä pohtia, missäköhän päin kenttää tai parkkista Flora kaahaa... mutta siellä se nakotti ja teki hyvän luoksetulon, vähän käsi- ja vartaloapua eteentuloon. Tästä siis kehut ja noutoihin. Tasamaanouto oli hyvä! Kehut ja hyppynoutoon. Kisavireessä kun oli, ei Flora pystynyt hyppäämään lainkaan. Toi kuitenkin kapulan luovutukseen ihan hyvin ja kisatreenissähän ei korjata eikä uusita, joten tästäkin iloiset kehut. A:lla Flora kiipesi menon ja kiersi takaisin, tuli luovutukseen epävarmasti, mutta tulipa kuitenkin aivan hyväksyttävästi eteen, joten reippaat kehut tästäkin, mutta ei lelupalkkaa kuten olin suunnitellut. Otettiin toinen tasamaanouto, josta pääsin palkkaamaan. Tässä Floralla alkoi pää höyrytä jo sen verran, että se haukkui koko matkan kapulalle... Loppuun hyppy- ja estenouto vielä yhdessä juosten, eteenmeno jätetylle lelulle ja sitten paikkamakuu täydellä matkalla neljä minuuttia – paikkamakuu oli loistava! Mylväisin Floralle MAAHAN JA PAIKKA JA PYSYT SIELLÄ, ja siellä se pysyi, ryhdissä ja korvat pystyssä ilman mitään angstia! Kissanruokapurkki taskusta ja kiitoshei.

Eli olipa taas tottistreeni, yhtäkkiä mielentila ihan sfääreissä ja tekeminen yhtä vuoristorataa sekaisin hienoa ja kamalaa. Jatketaan näin, että käydään vain ryhmätreeneissä, koska reagointi ihmisiin kentällä on kuitenkin koko ajan vähentynyt. Keskitytään tekemään vain kokonaisuuksia ilman välipalkkoja, ja kerta viikossa riittää, koska eihän tätä erkkikään kestä montaa kertaa viikossa :)

Vekakin treenasi tietysti myös. Noutojuttuja taas, hetsaus pallolla, kapulan heitto ja samalla noutokäsky, sitten palkka heti kun Veka lähti takaisin kapulan kanssa. Oli vallan hyvä meininki kapulan kanssa! Ei haitannut, vaikka vähän tuli huulesta verta... Hyppy- ja estenouto molemmat kokonaisina vauhtipalkalla, näissä ei mitään kummallista. Eteenmeno jätetylle pallolle ja paikkamakuu täydellä matkalla neljä minuuttia, nämäkin moitteettomasti. Veka oli hieno!