Ohjatuissa tottiksissa Veka aloitti ilmoittautumisella bc parinaan. Veka käyttäytyi moitteettomasti ja sai kehuja. Sitten ns. seuraamisen aloitukseen ja pallopalkka. Siitä mentiin paikkamakuuseen kolmen koirakon puuhaillessa kentällä. Paikkamakuuta häiriössä täytyy nyt tosiaan ottaa aina kun voi. Viisi minuuttia 15 askelen päässä. Ei mitään ongelmaa. Perusasento ja pallopalkka.

Liikkeistä tehtiin istuminen ja maahanmeno, näissäkään ei ongelmaa. Luoksetulo hyvin, vauhtipallopalkka. Jätettiin pallo ja otettiin eteenmeno kun ei ollut muita ihan lähellä, tämäkin oikein hyvin. Eipä siinä sitten muuta. Veka oli ihan hyvässä vireessä ja teki kivasti :)

Florakin aloitti ilmoittautumisella. Kentän reunaan tultiin käsi taskussa, siitä eteenpäin käsi ei ollut taskussa. Flora liimautui jalkaan kiinni eikä huomioinut mitään eikä ketään. Ilmoittautumisesta nami. Seuraamisen aloitukseen ja nami, tänään oli kohtuu kovat panokset eli uunissa paistettua ihanan rasvaista ja haisevaa hevosenlihaa. Seuraamiseen Flora lähti tiiviisti, mutta pomppi ja huuteli hermostuneena. Hengitin syvään ja kävelin vain hyvin rauhallisesti, Florakin rauhoittui saman tien ja seurasi kauniisti. Kehut ja namipalkka. Pari pätkää seuraamista ja henkilöryhmään. Voi miten hienosti, täydellinen kontakti. Muutamat pyörähdykset ja namipalkat ryhmässä. Liikkeestä istumaan Flora ei halunnut jäädä vaan hilautui mukana, pari uusintaa tarvittiin. Sitten jäi, muutaman askelen päässä käännyin ja menin antamaan namin. Liikkeestä maahan onnistui heti, ja luoksetulossakin oli tosi hyvä vauhti. Nyt kun oli namipalkkoja, otin käsiavuin Floran vastaan eteen ja palkkasin siihen.

Sitten paikkamakuuseen... mentiin ison kentän rauhalliseen laitaan. Koira maahan ja viisi askelta – Flora pingahti välittömästi korvat luimussa ja häntä koipien välissä karkuun kentän takanurkkaa kohti. Otettiin vaan alku uudestaan, kävelin viisi askelta, käännyin heti ja menin antamaan nameja. Sitten uusi MAAHAN ja menin taas pois. Kävin 5–20 askelen päässä ja kävin 5–60 sekunnin välein kehumassa ja antamassa nameja, yhteensä ehkä kymmenen kertaa. Vähän matkan päässä edessä bc harjoitteli iloisesti hyppyä eli vähän oli häiriötäkin. Heti ensimmäisen namipalkan jälkeen Flora ei edes aikonut karkuun, vaan makasi nätisti paikallaan, ja makasi myös suorana ryhdissä korvat pystyssä valppaana ja hiljaa! Unohtui ahistukset saman tien kun tuli palkkaa. Possu.