Juhannus lomailtiin lounaisissa peltomaisemissa :)

dscn1363-normal.jpg

Vekan piti kisata perjantaina, mutta aikataulujen ja säätiedotuksen tullessa todettiin, että liian hapokasta. Floran kanssa kuitenkin kipaistiin lauantaina pari starttia TSAUn juhannuskisoissa. Ensin Seppo Savikon hyppyrata. Se oli NIIN helppo. 15 estettä suoraa parilla kaarteella. Flora täpisi lähdössä, mutta eipä karkaa! Hyppy, rengas, putki, hyppykaarre, muuri, hyppy-ympyrä, kerroin kääntymisestä huonosti ja Flora heitti hervottoman kaarteen enkä uskaltanut ottaa askeltakaan eteenpäin, koska olisin vetänyt sen hypyn väärälle puolelle; jäädyin siis paikalleni katsomaan, mihin piski lähtee. Sieltähän se vilisti ja hyppäsi oikein. Hypyiltä putkeen ja putkesta vähän vekkiä kepeille. Flora spurttasi putkesta ja sen tassut liirasivat nurmikolla niin, että se lipsui kakkosväliin mahdollisesti ihan tahtomattaan. Alku siis uusiksi. Lopussa Flora ei malttanut pujotella loppuun, vaan livahti ennen viimeistä väliä pois, mur! Käveltiin alkuun ja koko kepistö uusiksi. Siitä enää pituus, putki ja loppuhyppy. Keppien ansiosta kasa virheitä ja yliaikaa, harmittavaa! Tosin vasta videolta havaitsin, että loppuhypyn rimakin tippui. Kiitos Hannalle kuvaamisesta!

http://youtu.be/6sObV9frYHk

Sitten Leena Rantamäki-Lahtisen agirata. Hyppy, rengas ja puomi, jota Flora hiippasi ylös ilmeisesti vähän epävarmana siitä, oliko se keinu vai puomi. Piti ottaa kontaktit huolella... juu ei pysähtynyt puomille. Ja vielä vähemmän A:lle, ängin niin lähelle viemään alastulolle, että Flora hyppäsi selkäni takaa pois A:lta, tuomariharjoittelijan käsi ei noussut, vaikka olisi kyllä pitänyt... Hypyt ja putkeen hyvin, kepit hyvin toiseksi viimeiseen väliin asti ja taas livahti pois, MUR! Nyt uusin vain sen viimeisen välin. Hyppy ja putken väärään päähän! Enpä osannut tuota varoa, vaikka huomasin monen muun vievän putkeen toiselta puolelta. Ja jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin hyppyä kiertäessä kyllä oma linja vei juurikin sinne väärään päähän... Loppusuora hyvin.

http://youtu.be/zuqhhhUOktU

Kivat kisat! Florassa oli vallan mukavasti vauhtia ja erinomainen ohjattavuus :) Mutta osaamisessa on puutteita eli kepit, kepit, kepit... ei vaan ole tehty tarpeeksi. Ja kontaktit, vaikkei niistä ole vitosia vedelty niin kohta vedellään, koska Floralla ei ole minkäänlaista ajatusta pysähtymisestä. Sekin on treenin puutetta! Mutta asenne oli kohdallaan! Hyvä Flora!