Vekan agitunti. Hyttysiä listittiin ja hyttysliiskaverta pyyhittiin, sekä minusta että Vekasta, ja treeni loppui kun tassuside oli kulunut puhki (!) ja Vekan ranneanturasta alkoi tihkua verta. Kesä ja hiekkakenttä metsän keskellä... ei tykkäystä.

Ensimmäisessä harjoituksessa hyppysuora putkeen ja hyppysuora putkesta. Ihan kivasti. Sitten hyppy ja suoran sijasta hyppy-ympyrä ja putkeen, putkesta hyppy suoraan ja viistoon ja vielä yksi suoraan, piti vissiin tehdä takaaleikkauksella, mutta tietysti mieluummin tein persjätöllä. Eipä tässäkään ihmeempää. Keinu ja kepit vedettiin pari kertaa sivussa. Viimeisessä setissä oli pakko tehdä takaaleikkauksia hypyillä, eli steppailla odottamassa koiraa ja yrittää tunkea sitä edestään hypylle... kyllähän Veka nämäkin teki, paitsi kun juoksin hypyn laskeutumispaikalle... en kyllä ikinä takaaleikkaisi, jos edellekin ehtii. Vaikka eihän sinne aina ehdi.

Pannaanpa tähän jäniskevennyksenä hyllyradat Valkeakosken kisoista, kiitos kuvaamisesta Sannalle! On se vaan kamalaa nähdä itsensä nauhalla.