Tottiskentällä ohjelmassa kaikki. Hihnassa kentälle, pälätin ilmoittautumisen mielikuvitustuomarille. Hihna pois, seuraamisen alkuun ja seuraamiseen. Joku 30 askelta eestaas. Flora seurasi loistavasti, aivan erinomaisesti! Kehut ja motskupalkka taskusta. Pienet taistelut, motsku pois ja liikkeestä istumisen perusasento. Vähän vartaloapua käskyyn, Flora istui nätisti. Tämäkin koko liikkeenä, kehut ja sitten motsku taskusta. Liikkeestä maahan Flora ei halunnut mennä, istui. Otin mukaan ja uusi käsky niin meni maahan asti. Luoksetulossa tietysti vauhtipalkka.

Siirtymä noutoihin on jotenkin niin vaikea, että siinä kannattaisi varmaan oikeasti seurauttaa. Nyt sinne valuttiin leikin varjolla. Tasamaanoudon perusasentoon Flora tuli ihan hyvin ja noutokin ihan ok, vauhtipalkkaa tietysti taas. Hypylle Flora kiroili, perusasento oli huonompi. Lähti kuitenkin hyppyyn hyvin, ylitti esteen ja lähti palauttamaan kapulaa laukalla. Vauhtipalkka. Estenouto oli myös hiukan hermostuttava, mutta sujui hyvin. Vauhtipalkka tästäkin. Eteenmenoon Flora lähti hyvin, mutta ei juossut suoraan eikä meinannut löytää palkaksi viemääni motskua, liekö johtunut siitä, että eteenmenoa ei tehty nyt samalla linjalla kuin luoksetuloa, niin kuin yleensä on tehty. Lopuksi bongasi palkan ja taas taisteltiin. Sitten paikkamakuuseen, viiden minuutin makoilut 30 askeleen matkalla. Tässä ei toki mitään ongelmaa kun kenttä oli tyhjä. Tästä kehut, sitten ikään kuin liikkeitä tekemään uudestaan ja palkka perusasennosta. Kiva ja reipas treeni :)

Veka teki saman setin. Seuraaminen hienoa ja jättävät oikein. Lupasin pyhästi, että mitään ei hinkata, mutta tasamaanoudossa Veka tuli niin löysästi ja tiputti kapulan kun yritin vähän innostaa, että annoin uuden noutokäskyn ja juoksin karkuun, että saatiin kunnon vauhtipalkka. Hyppynoudossa hyvä menohyppy, paluuhyppyyn annoin varmuuden vuoksi uuden käskyn, koska Veka näytti harkitsevan ohitusta. Paluuhyppykin hyvin. Estenouto kokonaan hyvä! Eteenmenossa sama juttu kuin Floralla, ei meinannut palkka löytyä kun ei oltu luoksetulon linjalla. Paikkamakuussa ei mitään kummallista. Vire olisi voinut olla parempi ja perusasennoissa oli taas vähän nihkeilyä, mutta hyvä kokonaisuus.