Floran kanssa mentiin vielä tänään Tamskin valkkuryhmän vetämälle agitunnille. Rata 28 estettä, ei nyt mitään ihan kamalaa, mutta ei meille saumaa vetää nollana läpi... pätkissä toki tehtiin. Alussa hyppy, melkein suoraan kepeille ja putkeen, siitä hyppy vähän viistossa ja suoralla hyppy, pituus ja siitä suoraan putkeen. Päästin tähän asti hienosti! Noottia tuli vain siitä, että jäin odottelemaan koiraa putkesta kun olisi pitänyt juosta. Palkkasin putken jälkeen teddykarvataistelulla. Tänään ei kyllä ollut mustien putkien kanssa ongelmia, hyvä! Tänään myös loistavat keppien haut ja pujottelut joka kerta eikä yhtään rimaa tippunut!

Putken jälkeen viistossa hyppy poispäin ja rinnakkainen muuri takaisinpäin, muurilta taas toiseen suuntaan hyppy suoraan, takaisin muurille, hyppy suoraan ja kepeille. Tein muurin päällejuoksulla, mitä kukaan muu ei tehnyt, mutta Floran kanssa kun päällejuoksu yleensä toimiin niin halusin kokeilla, ja niin se onnistui nytkin. Hypytkin ok ja kepit löytyivät, saatoin toki huolella. Kepeiltä hyppy takaakiertona ja putkeen, sitten taas kepeille. Tämä ok.

Kepeiltä keinulle, sitten ongelma. Keinulta piti kurvata hypyn kautta toiselle hypylle ja siitä suoraan muurille, jonka jälkeen hyppy mutkassa ja A. Flora posotti keinun jälkeiseltä hypyltä suoraan eteenpäin kepeille. Vekkasin minkä kerkesin, mutta ei kääntynyt sitten niin millään! Muutama uusinta niin jopa alkoi huutoryntäily. Koira maahan ja aikalisä. Panin sen kyllä maahan joka välissä ja annoin namin sinne kun olin palkannut motskulla. Näin pysyi aika kivasti pakka kasassa, ja etenkin sen takia, että tehtiin järkeviä pätkiä eikä hinkattu mitään. No, tässä saatiin jotenkuten Flora kääntymään. Viimeisessä pätkässä A:lle, siinä nameja, vielä putkeen ja lopputaistelut. Hyvä treeni oli!