Pääsiäismaanantai ja Floran kanssa Tallille. Veka jäi lepäilemään ja Florakin oli eilisen kyläreissusta vähän väsynyt. Flora aloitti tottiksella, kertailtiin vähän kaikkea. Seuraamista palkka kainalossa, hyvin paitsi täyskäännös ihan jostain. Liikkeestä istumista jonkinlaiselle hytkyhötkyvartaloavulla, hyvin istui! Liikkeestä maahan myös ok! Liikkeestä seisominen tietenkään ei, koska oli jo tehty istumista ja molempiahan ei samana päivänä tehdä... no uusinnalla sekin. Luoksetulon eteentuloja kunnon matkasta niin, että pidin palkkaa eli lelua edessä ja vedin sillä Floran eteen istumaan. Vain kerran yritti tunkea sivulle, muuten hyvin. Vielä vähän vauhtinoutoja, hyvä vauhti.

Sitten esteille. Kepit kepit kepit. Flora pujotteli upeasti! Yksi aloitusvirhe kun olin itse liian edellä, yksi loppupään virhe kun yritin persjättöä, ei saa vielä heilua niin paljon. Muuten ei virheitä ja hyvä vauhti! Lisättiin esteitä alkuun ja loppuun eli hypyn, putken, renkaan tai kaikkien kautta kepeille sekä kepeiltä hypyn kautta putkeen tai vielä renkaalle. Jäin taakse, ja Flora haki loistavasti kepit hypyn jälkeen oikein! Rengasta jouduttiin kyllä vähän uusimaan. Nyt meillä on kepit radalla :)

Muurista kasasin taas ison hypyn. Hyppy targetille 60, 70 ja 80 senttiä, meni ok kun madalsin, ensin ei voinut korkeampaa mennä. Viimeisellä targetilta noutokapulalle ja palautus ohi. Aavistuksen epävarmana tuli, toistoja siis tähän.

Hyppyserpentiiniä vähän paremmalla ajatuksella kuin eilen. Ensin palkka päällejuoksusta, sitten kolmaskin hyppy mukaan. Tosi selvä piti olla, ettei Flora juossut päällejuoksussa koko esteen ohi. Mutta helposti kuitenkin saatiin tehtyä ja sama toiseen suuntaan myös.

Ja loppuun kippopalkkatottis... välillä tuntuu, että kyllä tämä tästä vielä... ja välillä taas ei. Flora ei halua ottaa askeltakaan kipon luota pois, vaan tulee surkeana pälyillen, kiljahdellen ja läähättäen mukaan. Inhottavaa tottista yök. Liikkeestä maahan ok, luoksetulossa lähti kaartamaan jo puolivälissä ja tuli perusasentoon ilman minkäänlaista ajatuksenpoikastakaan eteentulosta. No periaatteesta en tähän tässä puutu kun treenataan yhtä asiaa kerrallaan eli palkattomuutta... mietintään siis, millä korjattaisiin. Siirtymä noutokapulan luo oli taas yhtä surkeutta. Noudossa haukkua paukutti koko matkan kapulalle, huono vauhti takaisin ja varasti perusasentoon. Pikku pakko jättää kokonaisista liikkeistä loppuperusasennot pois? Flora suti jo lähtökuopissa ja yritti karata kipolle, mylväisin sen sivulle ja seuraamiseen. Seilasi niin, että annoin pari lisäkäskyä, sitten ok, pysähdys, kehut ja kipolle. Kauhea mökä lähdössä ja kaikissa perusasennoissa eli liikaa virettä (hermoihin nähden). Pitäisikö olla kuitenkin huonompi palkka, ei niin kovat panokset? Flora kuumenee kyllä melkein mistä vaan ruoastakin ihan kiitettävästi tai pikemminkin se kuumenee siitäkin niin, etteivät hermot pidä.