Tänään tehtiin jälkeä :) Sen verran lumetonta metsänpintaa löytyi, että saatiin muutaman kymmenen metrin pätkät molemmille koirille.

Vekan jälki vanheni puoli tuntia. Vekahan teki pentuna makkararuutuja ja vuoden ikäisenä alkeismakkarajälkeä pellolla. Koko homma ei Vekaa kovin innostanut, koska se ei ole niin perso ruoalle. Jälki jäi sitten kokonaan pois, kun hurahdimme tokon lisäksi agilityyn. Nyt mennään suoraan metsään eikä panna ruokaa jäljelle. Kävelin siis pienen pätkän suorahkoon ja jätin loppuun minkäs muun kuin tennispallon. Toin Vekan jäljen alkuun, osoittelin maata ja sanoin JÄLKI arvellen, että siitä se koira nyt kolmen vuoden tauon jälkeen huis vaan lähtee jäljittämään. No niinhän se tietysti lähtikin :) Kovin korkealla nenällä, mutta reippaalla meiningillä jälkeä pitkin iloiselle palloyllätykselle. Sitten palloteltiin. Hyvin alkoi tämä!

Floran jälki oli 40 minuuttia vanha. Flora heitti volttia heti nähdessään jälkivaljaat ja lähti intopinkeänä viipottamaan polunreunoja. Jana ryssittiin ihan täysin, se oli vain pari metriä, mutta Flora paukkasi lähetyksestä heti pitkälle eli reippaasti yli ja jäi sitten kiertelemään. Otettiin kokonaan uudestaan hiukan edempää puhtaasta kohdasta, nyt Flora nappasi jäljen heti ja lähti jäljittämään. Meni todella hyvin, tosi tarkasti jälkeä pitkin! Lopussa pieni kaarre kepille, tämäkin hyvä ja keppi toki nousi. Hyvä Flora :)