Vekan agitreenit, joissa Veka oli vaihteeksi (heh) erinomainen. Luottojätkä. Tehtiin rataa. Ensimmäisessä osiossa hyppyjä eri suuntiin, helposti, putkeen ja takaakierto, helposti, puomi ja takaakierto, helposti, rengas, hyppy suoraan ja koukkaus takaisinpäin takaakiertoon ja siitä vastakkaiseen suuntaan A:lle. Tuli sellainen harvinainen tunne, että rata on tylsä kun ei ole haastetta, mutta olihan se koukku tässä lopussa. Niistolla saatiin tämä heti tehtyä ihan ok. Ideana oli kuitenkin tehdä pyörityksellä, jota piti hinkata eikä sitä saatu onnistumaan lainkaan, koska en vaan osannut, pyöriminen alkoi pyörryttää ja koko pyöritys ärsyttää.

Toisessa osiossa kepit, hyppy, puomi, takaakiertohyppy ja siitä pitkä väli puomin alle putkeen. Helppoa. Pituus ja toiseen putkeen, putken jälkeen persjättö, hyppy suoraan ja suorassa kulmassa oleva hyppy suoraan, siitä renkaalle. Tässä siis ideana viskileikkaus. Hyppy kyllä tehtiin joka kerta oikein päin, mutta en osannut tehdä vekkiä putken jälkeen, posotin vaan menemään. Veka kuitenkin lähti hienosti viskileikkaukseen, jota on varmaan tehty ei koskaan. Veka irtoili muutenkin hienosti, heitin takaakiertohypyille niin pitkältä kuin uskalsin ja putki-pituus-putki-kohdassa pingoin vaan menemään Vekan ollessa putkessa. Kepitkin se haki itse pienestä umpikulmasta. Ja hypyillä taas oli irtoamatta karkuun ja yhdenkin viskin hyppäsi niin, että häntä hipaisi treeniliiviä... hurjasti on siis kehitytty monessa asiassa!

Kolmannessa osiossa sitten molemmat pätkät putkeen. Jopa melkein muistin radan. Vedettiin sulavaa nollaa, kunnes lähdin toisesta puominjälkeisestä takaakierrosta taas renkaalle. Riikka älähti väärästä radasta, jolloin löin jarrut pohjaan ja käännyin takaisin. Veka vilkaisi että ok ja tuli hypyn kautta uukkarilla mukaan... oli kuulemma hieno jenkkikäännös... takaisin takaakiertohypylle ja siitä hyvin loppuun. Toisen kerran vielä nollana läpi. Kivaa oli!