Flora kisaili kolme starttia Etelä-Hämeen Koirakerhon kisoissa Parolan koulun kentällä. Nollia ei saatu, mutta koettiin sellainen historiallinen hetki, että Flora pääsi ensimmäistä kertaa elämässään palkinnoille :)

Radat yllättivät. Harri Huittinen olikin laatinut helpot okserittomat radat, rimatkin 55 sentissä. Kisaajia oli niin vähän, että kaikki koot tutustuivat rataan yhdessä satsissa. Ensimmäinen rata: Flora pysyi lähdössä hyvin. Hyppy, hyppy ja kepit. Flora kaahasi kepeille sisään ihan miten sattuu eikä saanut korjattuakaan, jouduin ottamaan koiraa sivulle ja melkein tassusta taluttamaan aloitukseen; taidettiin siis hyllyttää kielloilla jo tähän. Kun säädin koiraa sivulle eli vasemmalle, jäin väärälle puolelle ja jouduin takaaleikkaamaan tiukasti seuraavana olevalle renkaalle. Pisteet Floralle siitä, että se selvästi hämmentyi, kun koukkasinkin taakse, mutta hyppäsi renkaan siististi. Siitä kipiteltiin ihan sujuvasti hyppyjä, putkia, puomi ja A, mutta loppusuoralla Flora veti lentokeinun, häkeltyi siitä ja kiersi seuraavana olleen muurin. Kepit oli kerrattu lämppäalueella, hakemisessa oli ongelmia sielläkin.

Toinen rata oli hyvin samantyyppinen, kivaa suoraa posotusta. Keinu oli heti kolmantena esteenä, Flora meni sen oikein varovasti... mutta ei pysähtynyt miettimään. Kepit kerrattiin vielä ennen rataa, ne menivät nyt hyvin ja radallakin Flora haki oikein, vaikka vähän riskillä pistin menemään. Kun toisaalta on huonoja kokemuksia siitäkin, että menee sinne aloitukseen säätämään... Muurin Flora kiersi eli tästä kieltovitonen. Muuten hyvä rata! Aika oli 39,79/52, etenemä ihan kivasti 3,67, vaikka kiellon korjaaminen hidasti.

Kolmas rata oli hyppäri. Se lähti kehittymään oikein kivasti, muurikin nyt ok. Kepeille tulo oli sen verran umpikulman puolella, että en luottanut Floran tulevan vetämällä aloitukseen, joten päätin kiriä putkella ja ryysiä valssaamaan ennen keppejä päästäkseni työntämään oikealle puolelle. Noh, valssissa sain koiran kintuilleni ja se ampui kepeille ihan summamutikassa eikä taas saanut heti korjattua eli tästä kieltokymppi. Aika oli huono 38,62/41, kepeillä säätämiseen paloi sekunteja. Keppien jälkeen tehtiin hyvin onnistunut päällejuoksu loppuepäsuoralla. Neljänsiä taidettiin olla tällä radalla.

Palkkana nyt motskun heittelyä, ei repimistä, vain hillitty vetäminen heittelyn lopuksi. Onneksi sivummalla oli siihen hyvin tilaa. Oli kyllä kiva kisata!