Lauantaiaamuna rise and shine ja HK:n kanssa Demarille. Flora ensin. Jotain juoksentelua ensin, hypyille, putkiin ja silleen.

Kasasin Floralle hyppytekniikkaharjoitukseksi set pointin eli vauhdittoman okserin. Rimat ensin 35-45, siitä viiden sentin nostoin 55-65 ja takaisin alas. Flora muisti hyvin jalkojen välistä lähdön ja targetille menon. Hypyt menivät oikein hyvin, eipä niistä nyt takaapäin osaa mitään syväanalyysiä tehdä. Tällä haettiin takapään käyttöä, kun se ei Floralla aina ihan toimi. Suurensin sitten okserin maksien enimmäispituuteen (se on muuten 55 senttiä) ja nostin rimat 45-55 senttiin. Tätä tehtiin siis vauhdista, ja hyvin meni sekin. Flora ei epäröinyt, huutanut okserille eikä kolistellut rimoja. Mikä on hyvä, koska huomenna kisataan Harri Huittisen radoilla...

Kepeille putkesta, ensin väärältä puolelta sisään ja kerran pidemmälläkin yhden välin skippaus. Muuten hyvin ja kiva vauhti. Kepit menivät vinosti kohti seinää, viimeistä väliä tosi lähelle seinää ei Flora saanut uusimallakaan tehtyä, jos jäin toiselle puolelle, menin siis seinän puolelle. Muuten sitten tehtiin jotain pätkiä sieltä täältä, ei mitään ihmeellistä ollut, tumma putki nyt oli vähän vaikea ja pimeä kulma muutenkin. Pituus, keinu, muuri, päällejuoksu ja sen sellaista.

Tänään kokeilin palkata Floran vain heittämällä motskua. Lenkistä linkoamalla sen saa lentämään hyvin. Ei siis taistelua, vaikka Flora sitä yritti, vain motsku maasta raaauhallisesti ylös ja uusi heitto. Flora oli TOSI rauhallinen koko treenin. Reipas ja iloinen. Vähän haukuskeli tietysti, mutta ei kiljumista, ei huutoraivoryntäilyä. Tämä oli aika hienoa :)

Vekan kanssa meni aika höntsäilyksi. Katsoin kentällä olevista esteistä pätkiä, joissa oli joku juttu. Okseria Veka hyppeli rimoja tiputtamatta, mutta katsoi okseria kaula kierossa ja ponnisti ihan hillittömän kaukaa isolla tiikeriloikalla, eli jotain hahmotusongelmaa Vekalla tässä kyllä on. Pitäisi muistaa aina lykätä okseria johonkin väliin.

Puomi-putkierottelu oli vaikea. Vähän vastakädellä vetämällä Veka tuli kuitenkin putkensuun ohi. Kontakteilla pysyminenkin vähän tökki.

Kaikenlaiset hyppykuviot hyvin, eipä keksitty mitään, mitä olisi tarvinnut edes uusia... vähän paremmalla suunnitelmalla sitten ensi kerralla... nyt tuntuu, että tarvitaan haasteita! Kisoihin päästään vasta helatorstaina.