Tallilla taasen. Veka aloitti yllättävällä vedolla, nimittäin seuraamisella. Pallo vasemmassa kädessä, pallon viskaus johonkin kun seurasi hyvin. Veka seurasi kyllä koko ajan hyvin :)

Sitten esteille. Hypyiltä kiepautus renkaan kautta mahdottomassa umpikulmassa kepeille kahta eri kautta. Meni hyvin kun vain linjasin kunnolla sekä renkaalle että kepeille. Veka ei oikeastaan edes hae keppejä, vaan menee niille rintamasuunnan mukaan. Eli linjataan vaan se koira niin, että esteet tupsahtelevat kuonon eteen niin hyvin menee. Totta!

Sitten revanssi eilisestä hyppyserpentiinistä. Nyt koira renkaan taa, pakkovalssi, päällejuoksu, kauimmaisen siivekkeen ympäri putkeen. Oli muuten hyvä! Jatkettiin tätä vielä niin, että putkesta tultiin takaakiertoon ja serpentiini uudestaan. Ja Vekahan veti tätä kuin siimaa :)

Lopuksi yritettiin isoa hyppyä. Kannoin keskelle kenttiä erottavan väliaidan, joka on 101 senttiä korkea (tiedosta kiitos kentän reunalla hengailleelle rullamitalle). Veka ei sitä hypännyt, lähestyi kyllä, mutta löi liinat kiinni juuri kun olisi pitänyt ponnistaa. Monta kertaa yritettiin. Kokeiltiin sitten kyljelleen pinottuja muurin päätyjä, jotka ovat yhteensä 89 senttiä korkeat. Heitin pallon ja vähän hetsasin. Tämä onnistui kyllä, joten ei muuta kuin takaisin aidalle. Pallonheitto ja yhdessä juostiin. Muutaman jarruttelun jälkeen Veka ylitti aidan, tekniikka hajosi mutta tehtävä onnistui, joten tästä loppubileet.

Flora veti alkuun muutaman putken ja kontaktin sekä vähän rengasta. Sitten kepeille. Heti oikein, JES! Nyt ei ollut mitään epävarmuutta vaan Flora pujotteli hienosti vauhdilla. Muutaman kerran jouduttiin uusimaan Floran yrittäessä lintsata jostain jonkun välin. Mutta tämä oli loistavaa!

Hyppyserpentiinillä sitten askarreltiin. Pakkovalssi onnistui, kun en lähtenyt liian aikaisin liikkeelle. Päällejuoksuhypynkin Flora teki, mutta ei tullut haltuun niin että sen olisi voinut ohjata kolmannelle esteelle suoraan, vaan se sinkoili ihan keskenään toiseen takaakiertoon. Lelupalkkaa siis vastakädestä päällejuoksussa. Sitten olisi taas pitänyt irrota viimeiselle hypylle eikä pyörähdellä ympäri ämpäri. Flora hermostui vääntämisestä eikä kuunnellut tai katsonut juurikaan, vaan kiljahteli ja singahteli, niin kuin se aina tekee. Saatiin kuitenkin tehtyä ja vielä putkeenkin pari kertaa. Tätä lisää treeniin...

Loppuun tietysti kippopalkkatottis. Flora kiljahteli mukaan ja perusasentoon. Tasamaanoutoon tarvitsi kaksi käskyä, haki kyllä kapulan hyvin, luovutus ja perusasentokin ok! Kehut ja pieni siirtymä, siitä joku kymmenen metrin pätkä seuraamista tosi hyvin, kehut ja palkka.