Keskiviikkona tasapainotyynytassunostelua. Mitäs torstaina? Jotenkin ei jaksanut sitä luokse- ja sivulletuloa ja noutokapulaa kun ei niissä lyhyellä matkalla oikein mitään jujua enää ole, mutta jotain olisi kiva tehdä. Kaivoin sitten hajupurkit ja naksun esiin. Ihan kivaa tehdä välillä jotain "turhaa".

Veka ensin pelkkä kanelipurkki ja naksuja kuonon tökkäämisestä purkin lähelle. Sitten kaksi hajutonta ja kaneli. Naks kun kuono osuu oikeaan purkkiin. Annoin palkat toiseen suuntaan lautaselle ja siirtelin purkkeja Vekan ottaessa namia. Tämä meni aika kivasti. Sitten lopuksi en naksuttanutkaan heti, vaan odotin ilmaisua ja niinpä Veka hetken pohdittuaan kävi purkille maahan, mistä riemastus, kourallinen namia ja loppu.

Florallekin ensin muutaman naksun muistuttelu yhden purkin kanssa. Sitten samaa kuin Vekalle eli kaksi hajutonta ja kaneli, naksu oikean purkin haistamisesta purkkeja siirrellen. Tässä saa vaan olla tuplasti nopeampi kuin Vekan kanssa ja nostella koko ajan nurin keilattuja purkkeja pystyyn... Flora veti hyvin ja loppuun vielä pari ilmaisun odotusta eli purkille maahan, tämäkin hyvin.