Floran kanssa taas Tallilla. Vauhtiratapätkää alkuun, hyppyjä ja suoria putkia. Sitten... kepit. Kun tuntuu, ettei verkoilla edetä niin mitä jos Floraa veisi hihnassa, niinhän Vekallekin loksahti kohdalleen keppien idea? No ei, Flora hermostui niin ettei mistään tullut mitään. Hain sitten ohjurit. Tämä nyt meni jotenkin, toki ensin huudeltiin kamalille ohjureille ja hypittiin niiden yli ja sukellettiin ali. Puolikkaissa kepeissä joka välissä ohjuri. Kun saatiin useampi toisto oikein, otin yhden kerrallaan pois. Lopuksi vain ensimmäinen oli paikallaan ja Flora meni viisi kertaa peräkkäin oikein. HUH! Floraa otti pattiin keppien hinkkaaminen, mutta aina se vaan jaksoi iskeä hampaansa farkunlahkeeseen ja repiä ja riepottaa.

Pikku tauko ja sitten jotain aivan muuta... loppuaika tottisteltiin. Muutamat noudon luovutukset parin askelen päästä, Flora tuli hyvin ihan lähelle. Hitsi kun saman saisi täydeltä matkalta. Muutama kokonainen noutoliike vauhtipalkalla, nyt oli erinomainen vauhti ihan lähelle asti! Hyvä! Muutama luoksetulo, hetsauksella maahan. Tässäkin tosi hieno vauhti!

Sitten epähyppynouto. Kaadoin muurin päädyn kyljelleen kasatakseni siitä esteen, mutta Flora hyppeli kumottujen päätyjen päälle tasapainoilemaan niin että piti pistää se maahan sivummalle. Kasasin päädyn päälle muurin varsinaiset estepalat ja sen päälle vielä palikat sikin sokin reilusti yli metriin, jottei Floran päähän todellakaan pälkähtäisi yrittää hypätä. Jätin Floran ja kapulan helvetinkoneeni taakse, ja Flora tulikin nätisti ohi. Tämä hyvä, kolme kertaa. Sitten purin viritystä ja hypytin Floran kolme kertaa sivulta esteen takana oleville nameille, arviolta 60-70-80 senttiä. Flora hyppeli hyvin, hiukan huuteli mutta meni suoraan esteelle ja yli estettä halailematta. Note to self: muurista ei varmaan tee mieli ottaa tassuilla kiinni.

Lopuksi jätettiin taas palkkapurkki odottamaan ja mentiin tekemään pätkä seuraamista, liikkeestä maahan ja luoksetulo ja vielä siirtymä, perusasento ja tästä PALKKA. Flora teki hyvin :)