Tiistaina Vekan agiryhmässä tehtiin rataa. Erinomaiset treenit, kaikki onnistui ja rata mentiin pari kertaa nollana läpi :) 

Alussa hyppy ja muuri, sitten suoran putken kauempaan päähän ja rata jatkui aloitushypyn rinnakkaisella hypyllä. Eli koira piti heittää putkeen mahdollisimman kaukaa. Ensimmäisellä yrityksellä Veka loikkasi putken yli kun käänsin rintamasuuntaa liiaksi sivuun. Sitten meni putkeen.

Uukkari hypyllä ok, siitä puomille. Puomin kontakti joka kerta ok! Hyppy takaakiertona ja hypyn taakse kepeille, ihan vieressä putki tyrkyllä. Tämä oli vaikeahko. Veka luikahti pari kertaa selkäni taakse, pari kertaa väärin sisään kepeille. Huolella vaan ajoissa pois alta, katse koirassa ja suunta tiukasti keppien aloitusväliin. Sitten onnistui ja hyvät pujottelut!

Putkesta tiukka kurvi, vinossa linjassa hypyn kautta okserille ja siitä taas tiukka kurvi A:lle. Tämä  meni hyvin, Veka ei tiputtanut okseria! Ei vaikka lähetin hyppyyn ja samalla töksähdin kääntämään A:lle. Hienoa :)

A:n kontakti ok. Siitä hyppy takaakiertona, pussi, pituus ja uukkari viimeiselle hypylle, joka oli rinnakkain pituuden kanssa. Tässä ei kummempaa, mitä nyt Veka räpisteli taas pussissa ja tuli sieltä kerran ulos kaula edellä pää juuttuneena kankaaseen takaakenoon... Sovittelin loppu-uukkariin parasta ratkaisua, taisi mennä sekä valssilla että persjätöllä. Hyvät treenit!