Veka tiistaiagissa. Kouluttajaharjoittelija ja teemana pakkovalssi. Oli kuitenkin helppo! Hyppy suoraan, toinen takaakiertona pakkovalssilla ja vierekkäinen takaisinpäin. Tätä ei tehty kutsuna kakkoshypyn takaa vaan yhdessä juosten. Vekahan tulee nihkeästi kohti, mutta ongelmaa ei ole kun se voi tulla liikkeen mukana. Ei siis ongelmaa tässä eikä toisessakaan, jossa mentiin kahden suoran hypyn jälkeen pakkovalssilla putkeen. Kurvit hyvin, ei liian isoja kaarroksia.

Sitten ratanen. Hyppyjen kautta pussiin, uukkari hypylle valssilla, alussa tehty pakkovalssihyppy ja toinen, siitä putkeen ja alussa tehty pätkä hyppyjen kautta pakkovalssilla putkeen. Tähän asti päästiin hyvin, mutta kun heitin Vekan putkeen ja otin etumatkaa ehtiäkseni pakkovalssiin, Veka hyppäsi putkesta tullessaan väärän hypyn, joka oli suoralla linjalla. Piti merkata koukkaus oikealle hypylle ja sitten juosta. Joten kuten ehdin putkelle. Putkesta mentiin hypyn kautta takaisin putkeen, siitä hypyt suoraan, putkeen ja vielä kaksi hyppyä suoraan. Takaaleikkauksella Veka kääntyi väärään suuntaan putkesta tullessaan, tässä ehti hyvin persjättöön ja huikata koiralle suuntaa ennen kuin se ehti kääntyä väärään suuntaan.

Muuten hyvä ja kiva treeni, mutta harmikseni Veka tiputti pari rimaa, vaikka ne olivat 35 sentissä. Toivotaan, että se oli vain vahinko eikä enää kinttujumi. Perjantaina taas hierontaa.