Tiistaina palailtiin reissusta ja ei muuta kuin Veka agitreeneihin. Kouluttamassa taas vierailija, tehtävinä kaksi helppoa ratapätkää. Hyppy ja hyppy kaaressa, rengas kahden putken välissä, neljä hyppyä kiemurauralla, A ja loppuhyppy. Helppoa ja kivaa eikä kouluttajakaan keksinyt muuta kommenttia kuin että putkiin kannattaisi heittää kauempaa niin ei tulisi itselle niin kiire. Uusinnalla tein näin ja ehdinkin paremmin, Vekahan irtoaa putkiin kyllä ihan kohtuullisesti, vaikka hypyille ei niinkään. Eli jälleen kerran itselleni huomautus AJOISSA ohjaamisesta.

Toisessa harjoituksessa samoja juttuja vähän eri järjestyksessä. Ei juurikaan hankaluuksia tässäkään. Ensimmäisellä otoksella Veka hiukan varasti A:n kontaktilta ja tiputti seuraavan hypyn riman. Uusinnalla otettiin kontakti huolella ja jouduin kutsumaan kahdesti kun Veka pysyi sitten ihan koko rahalla siellä... muuten kivasti! Kivat kivakivatreenit.

Kiinnostus kisoihinkin heräilee taas, molempien koirien osalta. Veka starttaa toukokuussa varmaankin jossain, toivon mukaan Florakin olisi kisakunnossa siinä vaiheessa.