Pitkäperjantai Demarilla. Kentälle oli rakennettu ja numeroitu ihan juostavan oloinen 28 esteen rata, joten vedettiin sitä. Veka aloitti menemällä putkiin ja hypyille noutokapulaa kantaen... ja pudotellen. Mutta ainakin se juoksi kunnolla kapula suussa.

Radan alussa oli hyppy, takaakierto ja kolmen hypyn serpentiini, jolta jatkettiin viimeisen hypyn tulosuuntaan putkeen. Ohjasin takaakiertona, hypyn suoraan ja viimeisen pyörityksenä. Ongelmaa ei ollut, mutta lauantaiaamuna heräsin älähtäen että voi hitto! olisi pitänyt tehdä siihen pakkovalssi, päällejuoksu ja viimeisellä hypyllä kauimmaisen siivekkeen ympäri. Olisi ollut varmaan ainakin tuplasti nopeampi. Ja olisin saanut ehkä paremmin etumatkaa, koska sitten mentiin kolme suoraa putkea peräkkäin ja viimeiseltä uukkari kepeille eli sinne oli pakko ehtiä, koska Veka ei osaa sellaista kulmaa hakea. Haki kyllä hyvin kun ehdin hätiin. Ensimmäisellä kierroksella Veka oli niin vauhdissa, että haukkui pujotellessaan.

Kepeiltä hyppy ja takaaleikkaus putkeen, toinen putki ja hypyn kautta puomille. Tässä ei kummempaa, puomin kontakti ok. Kaksi hyppyä kaaressa ja keinulle, sitten sama serpentiini kuin alussa. Jatko A:lle, siitä pussiin ja pussista lyhyellä välillä takaakierto hypylle. Tämä oli tietysti vaikea kohta, tuli monta kieltoa kun Veka meni kyllä hypyn taakse, mutta ei hypännyt. Olin varmaan tiellä. Jatko hypyn kautta puomille, hypyn kautta vielä ne kolme putkea. Kyllähän siinä juosta sai... Tehtiin pari kertaa pätkissä niin pitkälle kuin päästiin ja viimeisellä melkein nollana läpi, joltain hypyltä kuitenkin kielto. Jokunen rima tipahti jossain, rimat olivat 60 sentissä.

Flora aloitti kepeillä. Ensin ei taas muistanut, mistä on kysymys. Skippasi välejä, höpsis ja uudestaan. Flora meni ihan hitaasti ja epävarmana. Mutta parin uusinnan jälkeen se pujotteli kaikki välit, sai lelupalkan ja siitä riehaantuneena veti sitten kepit useamman kerran tosi varmasti ja nopeasti oikein! Hienoa!

Sitten rataa. Flora singahti alun takaakierrossa välillä mihin sattuu, mutta palasi hypylle ja teki serpentiinin oikein hyvin. Putket ok ja viimeiseltä palkka, keppejä ei tietenkään näin vaikeasti lähdetty yrittämään. Hyppy ja putkeen oli hankalahko, Flora ei jotenkin hahmota putkia, niihin pitää ihan viemällä viedä ja silti se välillä tunkee nokkaansa putken ulkoreunan ja putkipainon väliin. Hyppy ja puomi ok, kontaktille pysähtyi ja kävin antamassa nameja. Hypyt kaaressa aika vauhdilla ja puutavaraa taisi vähän lennellä. Rimat olivat Floralla 55 sentissä, jokusia tippui.

Sitten Flora veti oikein komian lentokeinun... ei yhtään epäröinyt mennä keinulle sen jälkeen ja pysähtyi nätisti kontaktille, mutta korvien asennosta näki, että mieluummin olisi Flora ollut jossain muualla kuin keinun kontaktilla. Tätä siis kuten rengastakin pitäisi ylläpitää koko ajan. Hyppyserpentiinillä joku rima alas, A:lle ok ja namia kontaktilla. Pussista takaakierto oli tietysti vaikea, Flora luikahti monta kertaa selkäni taakse ja tunki hypyn yli sieltä. Ei tosiaan pidä sellaista turvaväliä kuin Veka. Radan loppu ok, ei mitään ihmeellistä. Flora veti tosi hyvin pitkiäkin pätkiä rataa! Kuumeni tietysti ja meni hullunkiilto silmissä.

Lopuksi kissanruoka kippoon ja tottista. Hirveällä mölinällä aloitukseen, hyvin seuraamaan ja maahan. Luoksetulon eteentuloon otin namin käteen ohjaamaan eteen, mutta Floran ratkaisu oli kiemurtaa kuin ankerias niin että etupää oli kyllä edessä mutta takapää silti sivulla :D No tästä kehut ja sitten ehkä kymmenen metrin pätkä seuraamista, tosi hyvin! On tällä kippopalkalla kyllä vire noussut. Kehut ja kipolle.