Veka sai perjantain hieronnassa luvan treenata tiistaina, mutta vain matalilla rimoilla. Tiistaina siis agitreeneihin hop. Kouluttamassa taas harjoittelija ja teemana päällejuoksut, samanlainen neljän suora kuin viimeksi välistävedoissa, mutta nyt ympärillä rataakin. Hypyt laskettiin Vekalle 35 senttiin. Veka hyppeli hyvin, vain yksi rima rapsahti eikä edes tippunut. Ilmeisesti jumi ei vaivaa enää.

Hyppy ja putkeen, takaisin hypylle ja siitä neljän päällejuoksun sarjalle. Koko höskä onnistui laakista aivan loistavasti! Hohoo! Viimeiseltä hypyltä putkeen, siitä hyppy suoraan ja avokulmassa kepeille. Veka ei löytänyt keppejä yhtään, piti uusia lähetys. Pujottelu ok. Uukkari puomille. Puomi oli ok, pienellä hipsutteluviiveellä etutassut maahan ja heti kutsu. Tästä hyppy suoraan, toinen takaakiertona ja siitä vierekkäinen toiseen suuntaan, sitten putkeen. Ryssin ihan huolella tämän ensin. Takaakiertoon ohjaus myöhässä, Veka hyppäsi suoraan. Uudestaan. Nyt takaakiertoon ok ja persjättö myöhässä, Veka jäi pyörimään jalkoihin kun en ohjannut mihinkään. Sitten kummatkin ajoissa ja huis putkeen. Putkesta sama neljän sarja toiseen suuntaan ja vielä hyppy suoraan ja putkeen. Tämä sarja meni yhtä hienosti :)

Uusittiin putkesta hypyn kautta kepeille meno, nyt Veka osasi hakea kepit kun jäin taakse ja vähän jarrutin hypyn jälkeen. Sitten uusittiin hyppyhässäkkä, nyt hyvin. Mentiin vielä uusiksi koko rata ilman mitään kämmäilyä, olikin kyllä harvinaista herkkua, että me pääsimme yli kymmenen esteen treeniradan nollana läpi!

Ja se olikin liian hyvää ollakseen totta, jäähdyttelykävelyllä nimittäin tajusin, että Veka meni kummallakin kerralla ensimmäiseen putkeen väärästä päästä...