Viikolla taas kotihipsuttelua. Keittiöluoksetuloja eli eteen ja sivulle, oikein hyvin. Florakaan ei oikeastaan punge niin eteen, jos seison oikeasti ihan suorana. Jos kuikuilen sitä, hilautuu se eteen kuikuilemaan vastaan. Mjooh. Jättäviä, taas järjestyksessä kymmenen kutakin. Asennot molemmilta ainakin melkein kaikki oikein, Veka teki tosi hitaasti, koska palkkasin heittelemällä nappuloita ja näin ollen Veka hyydähti vaanimaan palkkakäden liikettä. Vähän noutoakin, siinä ei kummempaa.

Perjantaina Katriina kävi hieromassa Vekan, ja löytyihän se syy agissa kompasteluun. Vasen takakinttu aivan fantastisen jumissa. Veka ei ole saanut ojennettua sitä kunnolla taakse, joten hyppääminen on hankaloitunut, vaikka kävelemisessä ja juoksemisessa ei haittaa. Syytä ei tiedetä, liekö liukastunut ja venäyttänyt kintun. Onneksi jumi lähti kuitenkin auki.

Lauantaiaamuna Veka jäi siis lepuuttamaan koipeaan kun lähdin Floran kanssa Demarille. Aloitettiin jättämällä motsku treenikassin päälle ja tekemällä pieniä mukanakävelemisiä ja seuraamispätkiä ja kehuista kipaistiin hakemaan palkka. Flora suhtautui hyvin eli teki mitä piti ja kuikuili palkkaa kun kehuin. Vähän kyllä ääntä lähti...

Kepeillä samaa settiä kuin viimeksi eli puolikas kepistö kahdella verkolla. Verkotettuna vasemmalla puolella ensimmäinen väli ja viimeinen niin, että verkon toinen pää oli kiinni toiseksi viimeisessä kepissä ja toinen ei missään. En yrittänytkään poistaa viimeistä, koska halusin että nyt sujuu. Ja niin sujuikin, tosin pari harmillista virhettä tuli kun Flora oikaisikin tyhjän välin oikealta puolelta, jonka kanssa ei viimeksi ollut mitään säätöä. Kuitenkin ainakin 80 % prosenttia oikein ja Flora oli niin ihanan iloinen ja reipas kun ei mokailtu :)

Kontaktiesteet otettiin kaikki kolme kertaa niin, että ennen ja jälkeen oli ainakin yksi este. Puomi ja A ihan loistavat! Keinulla pari kertaa läpi. Tein kyllä liian jyrkän persjätön, josta Flora hämmentyi. Muuten hyvä!

Sitten rataa. Hyppysuora, putkeen, toiseen putkeen, pari suoraa hyppyä, kurvi pituuden kautta putkeen. Vauhtia, ei vaikeutta. Tossua sai pistää toisen eteen kun Flora piti saattaa aika pitkälle puolipimeään putkikulmaan ja ehtiä melkein suoran putken päähän persjättöön... mutta ehdin! Tehtiin kolme kertaa, kahdella jälkimmäisellä jätettiin yhdessä motsku putken päähän ja tämäkin toimi, Flora tuli ihan yhtä hyvin mukana. Se menee onneksi kuolleeseenkin saaliiseen kiinni.

Lopuksi jätettiin loppupalkkapurkki treenikassille ja mentiin vielä vähän käppäilemään. Eli mukana kävelemistä ikään kuin liikkeiden välissä siirtymänä, perusasento, kehut, uudestaan sama. Flora oli ihan lähtökuopissa kassia kohti kun kehuin. Muutaman pätkän jälkeen PALKKA!