Tiistaina Vekan agitreeneissä rakennettiin osittain lauantain tuomariharjoittelurata, joten saimme kaivatun revanssin kahdesti ryssitystä pätkästä.

Alun hypyt suoraan-vasen tehtiin ihan reilusti pakkovalssina. Se toimi. Siitä A, jonka kontakti oli hidas, mutta ok! Hyppy pitkittäin, tätä en sitten osannut ohjata oikeinpäin, mutta en millään kerralla stopannut siihen, vaan jatkettiin mutkaputkeen. Putkesta sitten suoralla hyppy ja rengas ja sinne hyppyhässäkkään. Ehdin ihan hyvin kun heitin koiran putkeen ja spurttasin. Todettiin, että päällejuoksu oli huono idis, koska se olisi ohjannut koiraa jatkamaan suoraan eikä kääntymään. Eli ihan vaan takaakierto, sitten persjätöllä seuraava hyppy, vekkiä ja valssi kolmanteen hyppyyn. Näinhän se onnistui. Sitten suoraan okserille, A:n alle putkeen, se pitkittäinen hyppy (taas väärinpäin), mutkaputki ja loppusuoralla keinu ja muuri. Lopussa ei kummempaa, keinun kontakti kuten A:lla eli Veka tulee hitaasti alas, mutta hakee hyvin oikean asennon ja pysyy. Riikka huomautti, että kontakteille ja putkiin mennessä Veka juoksee mukana kun juoksen, mutta kiihdyttää esteelle heti, kun kiljaisen estekäskyn. Kannattaa siis lähettää se heti kun mahdollista.

Okseri pysyi, mutta Veka tiputti treenin aikana kaksi tai kolme rimaa. Normaalisti sen verran tippuu kuukaudessa... ja tätä tahtia on rimoja kopsahdellut jo muutaman viikon. Riikan mielestä Veka liikkui jotenkin epäpuhtaasti, ja se on myös ämpyillyt autoon hyppäämisen kanssa. Näin ollen pidämme loppuviikon treenitaukoa.