Maanantaina tassuteltiin vaan kotona. Vähän perusasentoja. Veka tulee käsiavulla oikein, mutta ilman sitä ei. Toki on vaihtoehto vaan ihan härskisti nostaa aina se oma tassu siihen ja ottaa rain-check sitten, jos joku haluaakin kuitenkin palata tokon pariin. Eli ei kiristellä nyt pipoa tämän kanssa :) Eteentulot hyviä, kädet sivuilla ja namipalkat edestä vuoroon kummastakin kädestä. Sitten noutokapulan nosto ja luovutus, palkkana pallon tiputus leuan alta. Taas ekalla tosi vetelä, sitten ekan pallotuksen jälkeen huomattava skarppaus. Flora teki samat jutut, oikein näppärästi ja nopsasti. Perusasennoissa ei käsiapua, mutta korjaus ja pelkkä kehu, jos tuli liian eteen.

Tiistaina Vekan agitunti. Hyppyjä, muuri ja rengas ympyrällä, piti ohjata seisten itse keskellä. Ympyrä oli aika iso, piti kurottaa ohjauskädellä ja käskyttää hyppyä, mutta kyllä se meni. Kaksi kertaa Veka tiputti yhden hypyn riman! Kummallista.. se tiputtaa rimoja ehkä 1/50. Sitten jatkettiin ympyrältä pois ja pimeästä kulmasta mutkaputkeen, putkesta taas ympyrä ja toisesta päästä samoin putkeen, siitä suoraan hyppy ja toinen putki. Ympyrästä poistumiset tehtiin ensin valssein, sitten persjätöin, sitten vielä mutkaputki pakkovalssilla ja persjätöllä. Kaikki onnistui :) Veka oli hyvä, kunhan ohjasin ajoissa.

Sivussa tehtiin keppejä, jotka olivat melkein kiinni seinässä. Eihän Veka halunnut mennä seinää päin, vaan tuli pois ennen paria viimeistä väliä. Toruin moisesta. Kolmannella kerralla taisi mennä oikein, mutta tehtiin vielä niin, että jätettiin pallo keppien päähän, näin Veka pujotteli hyvin itse loppuun. Vieressä oli A, jota ei mahtunut tekemään kokonaan, mutta otettiin vain alastuloa. Yritin saada Vekan sivusta ylös ja etutassut maahan tai peruuttamaan kontaktille, mutta voi nihkeys. Olin sitten kelvoton ohjaaja ja nostelin Vekan ahteria alastulolle, siitähän ei Veka digannut yhtään, vaikka pallo tietysti kelpasi. Saatiin sitten myös toistoja ihan itse menemällä ja palloa kontaktilla kopittelemalla.