Kyllähän villasukkanysväyksen kotona voi laskea tottistreeniksi. Ohjelmassa perusasento sekä eteentulo kapulan kanssa ja ilman.

Veka eka (oikeasti Veka sai muuten nimensä synnyttyään vikana pentuna). Perusasennossa edelleen käsi apuna (tyhjänä), koira osui oikeaan paikkaan tunkiessaan kuononsa siihen, sitten kehu ja nami taskusta. Veka on vähän siinä rajoilla, mahtuuko se käden alle vai pitääkö käsi nostaa koiran vasemmalle puolelle. Seuraamisessahan heilutan kättä koiran takana kuten suurin osa pk-ohjaajista. Tällöin käsi pitää nostaa ja tehdä tilaa koiran tullessa sivulle, siinähän on käsiapu...

Eteentuloissa ei käsiapua, kädet normaalisti sivuilla ja askel taaksepäin, sitten nami keskilinjalta vuorotellen kummastakin kädestä. Ei mitään ongelmaa, Veka tuli hyvin oikeaan paikkaan. Sitten kapula esiin ja namit pois, koska pelkkä safka ei sen kanssa riitä (ja namitkin pelkkää kuivanappulaa). Villalankapallo leuan alle, sitten viisi toistoa niin, että annoin Vekalle kapulan, pakitin hiukan ja annoin noutokäskyn, Veka tuli luovutukseen, irti ja jes! pallon tiputus koiran kitaan. Ensimmäinen toisto oli sitä luumuilua, sitten ensimmäisen pallotuksen jälkeen ainakin 74,8 % prosenttia parempaa! Veka vipelsi pallonsa kanssa ja mussutti sitä ihan onnessaan :)

Floraa ei voinut niin helposti ohjata oikeaan paikkaan, koska se singahteli ja kiemursi taas. Lasketaankohan se vinoksi perusasennoksi, jos koiran takapuoli on siinä missä pitääkin ja etupuoli poikittain edessä? No ihan hyviäkin toistoja saatiin. Eteentulot sekä kapulan kanssa että ilman todella ripeitä ja tiiviitä, ei mitään ongelmaa. Kyllä se kotona osaa!