Vekan agiryhmässä tehtiin ensin irtoamisharjoitus, sitten rataa. Neljän hypyn suora, U-putki ja neljän hypyn viisto suora. Helppoo ku hengittäminen. Kiljuin putkea heti ja sain toisella suoralla kunnon etumatkan, Veka irtosi hyvin putkeen. Tämä pari kertaa, jälkimmäisellä pallo oli valmiina maalissa, Veka kyyläsi sitä ihan kympillä ja hyppäsi silti hyvin kaikki hypyt.

Vuoroa odotellessa takaakiertoja muurilla, kynnet rapsuivat palikoihin, vaikkei ollut edes kisakorkea. Sitten löysin pienen kontaktiesteen ja otettiin vähän kontakteja. Veka meni älyttömän hyvin, reippaasti alas ja pysähtyi varmasti, vaikka hippaloin ympärillä. Kokeilin lähettää ja jäädä kokonaan esteen taakse, tässä ensin Veka kuikuili taaksepäin ja jumitti, mutta odotin tassut maahan. Parin kerran jälkeen meni pysähtymättä alas! Palkkasin heittämällä tässä pallon eteenpäin, mutta muuten heitin Vekalle kopin sen ollessa kontaktilla. Paitsi kun Veka lähtikin pallo suussa ja meni kontaktille, kehut vain kun ei ollut toista palloa :)

Radalla oli sama alku, mutta putkesta vain kaksi hyppyä ja kurvi kepeille erittäin jyrkässä umpikulmassa. Vaikea. Piti jarruttaa hypylle, törkätä koira ja irrota jo itse niistämään keppien aloitukseen. Onnistui. Hyvät pujottelut joka kerta! Kepeiltä se toinen hyppysuora kokonaan ja puomille. Ensin en ohjannut kunnolla takaakiertoon, ensimmäinen hyppy väärinpäin. Tähän siis valssi ja pinkaisu hypyille, jarrutus toiseksi viimeiselle ja törkkäys viimeiselle, koska puomi oli toiseksi viimeisen hypyn tasalla. Tämä onnistui kun törkkäsin kunnolla. Kontaktit olivat olosuhteet huomioiden ok, Veka hiippaili kyllä, mutta meni alas asti jäätymättä ja lähti käskyllä. Tästä putkeen ja oho unohdin radan, joten heitin pallon. Kahdesti... Putkesta piti mennä kepeille, se oli ok kun jäin kunnolla taakse enkä mennyt säätämään aloitukseen. Kepeiltä kaksi hyppyä ja tiukka kurvi keinulle, ensin huono, sitten pituuden keppien kanssa ok. Keinulta vielä alun hyppysuora ja putki, tämä tietysti ok.