Maanantaina haisteluharjoitus. Vain yksi purkki vielä (kaneli). Liitin käskysanan ja naksautin purkin haistamisesta. Hyvin meni kummaltakin. Seuraavaa siirtoa miettimään.

Vekan agiryhmässä oli tiistaina pikkujouluviesti. Osallistujia oli neljä, joten tehtiin kahden koirakon joukkueina kukin kolme erilaista kymmenen esteen rataa. Tuloksissa päästiin hyvinkin tasoihin, kaikki saivat glögiä ja pipareita. Veka teki kaksi puhdasta rataa :) Yhdeltä otti keppivirheen. Radoilla oli hyppyjä, pituus, muuri, kepit, A, ei mitään hirveän hankalaa, tosin pitkillä esteväleillä sai panna tossua toisen eteen. Keppien haku oli kyllä kahdella radalla aika kiperä, avokulma pitkällä välillä. Saatoin Vekaa aloitukseen niin hyvin kuin pystyin, ensimmäisellä radalla se onnistuikin, mutta toisella olin kuitenkin hiukkasen edellä ja Veka solahti toiseen väliin. Aika hyvin kuitenkin!

A:lta ansaitsen piiskaa enkä yhtään piparia! En vaatinut Vekaa pysähtymään 2/2 vaan hoputin mukaan heti kun näin, että ainakin joku tassu osuu kontaktille. HYI! Ihme sitten, että koira ei tiedä, miten päin kontakteilla olisi?! Tunnin loppuun jäi aikaa, joten menimme A:lle palloilemaan. Veka jarrutti heti kun yritin jäädä taakse, joten saatoin ja kannustin sitä alas ja jes! heitin pallon heti kun se pysähtyi 2/2. Kyllähän se pysähtyi kun tehtiin vain A. Jos oli vähän vauhtia ja muutama este alla, Veka arveli, että tehdäänkin rataa eli ei tarvitse pysähtyä kun näinhän se on ennenkin mennyt... uusinnalla sitten pysähtyi eli ajatus oli ihan oikeaan suuntaan. Oma lepsuilu ratatreenissä pois niin tämä korjaantuu.